kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2 Yıllık Yeni Medya ve Gazetecilik 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​2 yıllık yeni medya ve gazetecilik 2020 taban puanları listesi nasıldır, yeni medya ve gazetecilik 2020 başarı sıralamaları kaç k, 2 yıllık yeni medya ve gazetecilik puanları 2020 listesi neye göre düzenlenmektedir, yeni medya ve gazetecilik sıralama sayıları 2020 belli oldu mu gibi soruların cevabını ve yeni medya ve gazetecilik taban puanları 2020 listesine ait tabloyu yazımıza göz atarak bulabilirsiniz.

Yükseköğretim kurumları sınavı 2019 yerleştirmeleri ile ortaya çıkan yeni medya ve gazetecilik taban puanları ve başarı sıralamaları, 2020’de ÖSYM’nin hazırlayacağı YKS tercih kılavuzunda adaylara yol göstermesi amacıyla tablolaştıralacaktır. Yeni medya ve gazetecilik 2020 taban puanları işte bu şekilde 2019 tercih sonuçlarına göre belirlenerek listelenmektedir.

Yeni medya ve gazetecilik sıralama sayıları ÖSYM veya YÖK tarafından duyurulmadığı için yazımızda şu an yer almamış olsa da yeni medya ve gazetecilik başarı sıralamaları 2020 açıklandığında listeler tablo olarak yazımıza eklenecektir.

2 yıllık yeni medya ve gazetecilik taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 listesine aşağıdaki tablodan göz atabilirsiniz.

YENİ MEDYA VE GAZETECİLİK BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/Açıköğretim Fakültesi/Yeni Medya ve Gazetecilik (Açıköğretim) TYT 500 203 171,33217 359,23359

YKS ile ilişkili her şey ve üniversite bölümleri hakkında bilgi almak için forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*Yukarıda yer alan sayısal bilgiler, yeni medya ve gazetecilik 2020 taban puanları ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve kurumun resmi sitesinden derlenerek yayımlanmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuruyu dikkate alınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.