kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı Alım İlanı

Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde çalışanlar için 2020 yılı Gelir Uzmanlığı kurum içi özel sınav ilanı yayınlandı. İlana göre 2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı Başvuru şartları neler? Kaç kişi geçebilecek? Detaylar haberimizde.

A+
A-

2020 yılı Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı alım ilanı yayınlandı. 2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı başvuru şartları neler? 2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavına kimler başvuru yapabilecek? 2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı tarihi ne zaman? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı Nedir?

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde belirli bir süredir görev yapmakta olan ve Gelir Uzmanlığı kadrosuna geçiş yapma hakkı tanınan personel için gerçekleştirilen yarışma sınavıdır. 2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı yazılı yarışma sınavı ve sözlü mülakatlar olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir. kamu haber

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin en az dört sene öğrenim veren fakültelerinden mezun durumda bulunmaları, başvuru dönemi itibariyle halen Gelir İdaresi Başkanlığı merkez teşkilatı veya taşra teşkilatı bünyesinde görev yapıyor olmaları, sınavın gerçekleştirileceği tarih itibariyle Kurumda 3 yıldır görev yapıyor olmaları, Gelir İdaresi Başkanlığı’nda görev yaptıkları bu üç yıllık dönemde kınama ya da uyarı cezası dışında herhangi bir disiplin yaptırımı görmemiş olmaları gerekmektedir.

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavına Başvurular Hangi Tarihler Arasında Yapılacak?

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavına başvuruda bulunmak isteyen ve yukarıda belirtmiş olduğumuz şartları taşıyan adaylar başvurularını 30 Kasım 2020 tarihinde 18 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştireceklerdir.

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavının ilk safhası olan 2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavının yazılı kısmı 23 Ocak 2021 tarihinde Ankara ilinde gerçekleştirilecektir.

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı çoktan seçmeli olarak gerçekleştirilecektir. Adayların 2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavında başarılı olabilmeleri için en az 75 puan alabilmeleri gerekmektedir. Bu puanı alan adaylardan 2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı ile geçiş hakkı verilen aday sayısının üç katı kadarı 2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavının ikinci aşaması olan sözlü mülakatlara girme hakkı elde edeceklerdir.

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı Kaç Kişi İçin Düzenlenecek?

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı 1500 adayın Gelir Uzmanlığı mesleğine geçişi için gerçekleştirilecek.

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavının tüm detaylarını görmek ve aklınıza takılan hususları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

2020 Gelir Uzmanlığı Kurum İçi Özel Sınavı hakkında bilgi alışverişi ve sorularınız için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.