kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Kaçla Kapattı?

2020 yılı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı alımına başvurular neticesinde taban puanı belli oldu. 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı kaçla kapattı? Kaç kişi sınava katılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 yılı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı alımı taban puanları açıklandı. 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı başvuruları ne zaman ve nasıl yapıldı? 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı sınavına kaç kişi katılmaya hak kazandı? 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı sınavına girecek olan son sıradaki adayın puanı kaç olarak gerçekleşti? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Başvuru Süreci Nasıldı?

2020 yılı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı alımı için ilan 1 Ekim 2020 tarihinde yayınlandı. Yayınlanan bu ilana göre adaylar elektronik ortamda başvurularını 9 Ekim 2020 tarihinden 25 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirebildiler. Adayların başvuruları son iki senede KPSS A Grubu oturumlarında elde edilmiş olan KPSS P48 puan türü ile kabul edildi.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Sınavına Kaç Kişi Girecek? Kaç Kişi Mesleğe Alınacak?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı mesleğine 6 kişinin alınması için ilan verildi. 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı alımı için Başkanlığın gerçekleştireceği ilk aşama olan yazılı sınava mesleğe alınacak aday sayısının 20 katı kadar aday katılabilecek. kamu haber

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Yazılı Yarışma Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı için gerçekleştirilecek olan ve 120 adayın katılım göstereceği yazılı sınav 2 Kasım 2020 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek. Gerçekleştirilecek olan yazılı sınavda adaylara sorulacak olan soruların hangi konulardan seçileceğine ve ilana dair diğer detaylara aşağıda yönlendirmesini vermiş olduğumuz alım ilanında erişebilirsiniz;

ibb bakyrkoy 3

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına Katılacak Son Adayın Puanı Kaç Oldu? 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Yazılı Sınavına Giriş Taban Puanı Kaç Oldu?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunan ve başvuru şartları geçerli kabul edilerek puanına göre sıralanan 120 adaydan 120. sırada bulunan adayın puanı 87,79557 olarak gerçekleşti. Yani İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2020 alımının taban puanı 87,79557 olarak gerçekleşti.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunan adaylardan en yüksek puanla başvuruda bulunan adayın puanı ise 96,00700 oldu.

2020 Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavına katılmaya hak kazanmış olan adayların listesini incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı alım sürecini takip etmek ve sınava katılacak olan adaylarla sınava yönelik bilgi alışverişinde bulunabilmek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.