kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Kaçla Kapattı? Taban Puan Kaç?

2021 yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alımı kaç puanla kapattı? 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı taban puanı kaç oldu? Haberimizde.

A+
A-

2021 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı kaç puanla kapattı? 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru ve ilan süreci nasıl işledi? 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı taban puanı kaç oldu? 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı detayları haberimizde.

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru ve İlan Süreci NasıldI?

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 31 Aralık 2020 tarihinde ilan yayımlandı. 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı için gerekli alanlardan mezun durumda bulunan, Bakanlık tarafından talep edilen otuz beş yaş şartını aşmamış olan, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’nin ilgili oturumlarından yeterli düzeyde puana sahip ve diğer başvuru koşullarını eksiksiz olarak taşıyan adaylar 8 Şubat 2021 tarihinden 15 Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirdiler. Adayların başvuruları elektronik ortamda gerçekleşti. Diğer şekillerde başvuru yapan adayların ise başvuruları kabul edilmedi. kamu haber

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapıldı?

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan Hukuk alanından mezun olan adaylar başvurularda KPSS P4 puan türlerini, İİBF/SBF alanlarından mezun durumda olan adaylar başvurularda KPSS P23, KPSS P39, KPSS P29 puan türlerinş, Beden Eğitimi alanlarından mezun durumda olan adaylar ise KPSS P3 puan türlerini kullandılar.

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişi İçin Gerçekleştirilecek?

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında toplam 25 kişi Gençlik ve Spor Uzman Yardımcısı olarak atanacak. 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımının dağılımı ise 10 kişi Beden Eğitimi alanından, 10 kişi İİBF/SBF alanından, 5 kişi ise Hukuk alanından olacak şekilde belirlendi.

gsb logo

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak olan aday sayısının her bölüm kendi içerisinde değerlendirilmek üzere toplam 20 katı kadar aday Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı yazılı sınavına katılma hakkı elde etti. 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı yazılı sınavında başarılı olan adaylardan mesleğe alınacak aday sayısının dört katı kadarı içerisinde yer alanlar ise 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı sözlü mülakatlarına katılmaya hak kazanacak.

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı ilanının tamamını, sınav konularını ve diğer bilgileri incelemek için aşağıda yer alan bağlantıdan faydalanabilirsiniz;

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Puanla Kapattı? Taban Puanı Kaç Oldu?

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adayların en yüksek puana sahip yirmi katı kadarı 2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına katılmaya hak kazandı. Bu bağlamda alanlara göre yazılı sınava katılmaya hak kazanan aday sayısı ile taban puanları aşağıda yer alan tabloda inceleyebilirsiniz;

image 157

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı Yazılı Sınavı Ne Zaman?

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı için gerçekleştirilecek olan yazılı sınav 27 Mart 2021 tarihinde Ankara’da tek oturum olarak gerçekleştirilecek.

2021 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylara sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.