kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Eser Koruma 2017 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Eser koruma öğrenim süresi kaç senedir, eser koruma 2018 taban puanları nasıldır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Eser koruma öğrenim süresi kaç senedir, eser koruma 2018 taban puanları nasıldır, eser koruma bölümü 2017 yılı tercihlerinden sonra başarı sıralamaları nasıl belirlenmiştir, eser koruma bölümünün kapattığı en düşük puan kaçtır, eser koruma bölümünü kazanmak için hangi puan türünden puan almak gerekmektedir, eser koruma en yüksek kaç taban puanı ile öğrenci almıştır sorularının cevaplarına yazımızdan ulaşabiliriz.

Tercihler dönemi geldiğinde adayların en merak ettiği soru olan istediğim bölüme girebilecek miyim sorusunun cevabını almak için önceki yılların taban puanları ve başarı sıralamaları önemli bir yol gösterici olmaktadır. Bu yüzden biz de tercihlerde sizin için kolaylık sağlaması amacıyla taban puanlar listeleri hazırlamaya devam ediyoruz.

ESER KORUMA 2017 2018 TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI

Eser koruma bölümünü kazanmak için önceki yıllarda kullanılan YGS puan türü şimdi yerini TYT puan türüne bırakacak gibi duruyor.Bölüm 2 yıllık bir önlisans programı bu yüzden TYT’den alınacak puanın tercihte kullanılması muhtemel.

Eser koruma bölümünü ortalama bir üniversitede kazanmak için adayların 990 bin gibi bir sıralamaya sahip olması gerekmekte diyebiliriz. Taban Puanları

Bölümün kapattığı en düşük taban puan 183,94765 iken en yüksek taban puan ise 200,75935 belirlenmiştir. Yine bölümü kazanmayı düşünen bir adayın bu aralıkta bir puan alması gerekmektedir.

Eser koruma 2017 2018 taban puanları listesi tamamıyla aşağıdaki gibidir.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan
Ege Üniversitesi (İzmir) Eser Koruma 200,75935
Mustafa Kemal Üniversitesi (Hatay) Eser Koruma 189,50310
Kastamonu Üniversitesi Eser Koruma 183,94765
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.