kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Adalet Bakanlığı Personel Alım İlanı 2020 (418 Kişi)

Adalet Bakanlığı 2020 yılı için toplam 418 kişilik personel alım ilanı yayınladı. İlana göre başvuru şartları neler? Hangi unvana kaç kişi alınacak? Başvurular ne zamana kadar yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 yılı için Adalet Bakanlığı toplam 418 kişilik personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre 2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı hangi unvanlar için yapılacak? 2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı hangi kadroya kaç kişilik olacak? 2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımına başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman ve ne şekilde gerçekleştirilecek? 2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı hangi KPSS puan türleriyle yapılabilecek? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen ve aşağıda yer vereceğimiz başvuru genel – özel şartlarını taşıyan adaylar başvurularını 11 Kasım 2020 Çarşamba gününden 25 Kasım 2020 tarihine değin Adalet Bakanlığı personel genel müdürlüğü sistemi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların tüm şartlardan evvel devlet memurluğu için devlet memurları mevzuatında öngörülmüş olan temel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2020 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştiriliş olan Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az yetmiş puanlarının bulunması gerekmektedir. Bununla birlikte adayların başvuru için belirlenmiş ve aşağıda alım sayılarının dağılımı ile birlikte tablomuzda belirteceğimiz özel koşulları da haiz olmaları gerekmektedir.

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımına Kaç Kişi Katılabilecek?

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan, yapılacak puan sıralamasına göre, her kadro için ayrı ayrı belirlenmek üzere mesleğe alınacak aday sayısının beş katı kadarı Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılabilecek.

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı Sözlü Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan yukarıda belirttiğimiz kadar aday Bakanlık tarafından ayrıca ilan edilecek tarihlerde sözlü mülakatlara katılacaklar. Bakanlık bu husustaki duyurusunu Personel Genel Müdürlüğü sayfasında yayımlayacak. kamu haber

adalet 7

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak? Başvuru Özel Koşulları Neler?

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı toplam 418 kişinin mesleklere alımı için düzenlenecek. 2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı kapsamında alım yapılacak kadrolar ve bu kadrolar için belirlenmiş özel başvuru şartları ile bu kadroların alım sayılarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Unvanı Alım Özel Şartı Alım Sayısı
Şehir Plancısı kadrosu Şehir ve Bölge Planlama mezunu 1 kişi
Diyetisyen kadrosu Beslenme ve Diyetetik mezunu 2 kişi
Mimar kadrosu Mimarlık mezunu 3 kişi
İstatistikçi kadrosu İstatistik mezunu 12 kişi
Pedagog kadrosu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık mezunu
Eğitim Programları ve Öğretim mezunu
100 kişi
Psikolog kadrosu Psikoloji mezunu 144 kişi
Sosyal Çalışmacı kadrosu Sosyal Hizmet mezunu
Sosyal Hizmetler mezunu
156 kişi
TOPLAM 418 kişi

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı kadrolarından şehir plancısı, istatistikçi, diyetisyen ve mimarlık kadroları Adalet Bakanlığı merkez teşkilatında görevlendirilecek iken, diğer kadrolar taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere alınacaktır.

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımına dair tüm ayrıntıları incelemek, başvuru evrakını görmek ve aklınıza takılan hususları irdelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Adalet Bakanlığı Personel Alımı sürecini yakından izlemek ve diğer başvuru yapacak olan adaylarla bilgi alışverişi imkanına sahip olmak adına FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.