kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Aktüerya ve Risk Yönetimi 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Aktüerya ve risk yönetimi 2019 başarı sıralamaları kaçlardadır, aktüerya ve risk yönetimi 2019 taban puanları kaç civarındadır, 2019 aktüerya ve risk yönetimi başarı sıralamaları ve taban puanları neye göre belirlenmektedir, 2018 yerleştirmelerinde aktüerya ve risk yönetimi bölümü en küçük ve en büyük kaç taban puan ve sıralama ile kapatmıştır gibi soruların cevaplarına buradan erişebilirsiniz.

YKS (yükseköğretim kurumları sınavı) yerleştirmeleri sonrasında ortaya çıkan puanlar bir sonraki yılın yerleştirme kılavuzunda o yılın taban puanları olarak fikir versin diye kullanılır. Yani örneğin 2018 yerleştirmeleri sonrasında ortaya çıkan aktüerya ve risk yönetimi puanları ÖSYM tarafından yayımlanacak olan 2019 YKS yerleştirme kılavuzunda adaylara fikir vermesi amacıyla kullanılacaktır. İşte bu şekilde ortaya çıkan aktüerya ve risk yönetimi 2019 taban puanları ve başarı sıralaması listesine yazımızın alt kısmından ulaşabilirsiniz.

AKTÜERYA VE RİSK YÖNETİMİ 2019 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

2018 yerleştirmelerinden sonra aktüerya ve risk yönetimi bölümüne en düşük puan ve sıralama ile yerleşen adayın puanı kontenjan dolmadığı için bilinmemektedir.

Daha fazla bilgi almak, aktüerya ve risk yönetimi bölümü hakkında fikir elde etmek, aklınıza takılan soruları sormak için TERCİHİNİ YAP FORUM sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

AKTÜERYA VE RİSK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE TÜR FAKÜLTE BÖLÜM BURS/DİL PUAN TÜR. SIRA TABAN PUAN
KARABÜK ÜNİV. DEVLET ÜNİV. İşletme Fak. Aktüerya ve Risk Yönetimi      EA Dolmadı Dolmadı
KARABÜK ÜNİV. DEVLET ÜNİV. İşletme Fak. Aktüerya ve Risk Yönetimi  İÖ     EA Dolmadı Dolmadı

aktuerya ve risk yonetimi taban puanlari ve 2019 basari siralamasi

* Yukarıdaki aktüerya ve risk yönetimi 2019 taban puanı ve başarı sıralaması verileri YÖK Atlas ve ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuzlardan ve onlara ait sistemlerde bulunan listelerden derlenmiştir. Bir değişiklik yapılması halinde ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu duyuru geçerli olacaktır bu sebeple ÖSYM’nin resmi internet sitesini takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

2018 YKS yerleştirmelerine dair sayısal bilgiler incelemek için TIKLAYABİLİRSİNİZ, ayrıca ÖSYM tarafından 2018 yerleştirmeleri sonrası yayımlanan 4 yıllık tüm bölümlerin taban puanları listesine BURADAN, 4 yıllık tüm bölümlerin sıralama değerlerine de BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

** Kısaltmalar

İÖ: İkinci Öğretim

İnd.: İndirimli

İNG: İngilizce

SAY: Sayısal

SÖZ: Sözel

EA: Eşit Ağırlık

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.