kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Aras Kargo Personel Maaşları Ne Kadar?

Aras Kargo Personel Maaşları Ne Kadar? Aras Kargo Nedir? Kimin? Aras Kargo Personeli Ne İş Yapar? Aras Kargo Şube Müdürü, Gişe Personeli, Dağıtıcı, Şoför, Bölge Sorumlusu Maaşları Ne Kadar?

A+
A-

Aras kargo personel maaşları ne kadar, aras kargo kimin, aras kargo personeli ne iş yapar ve görevleri nelerdir gibi sorularınızın cevaplarını en güncel haliyle sizler için derledik. Sizlere fikir verebilmek amacıyla yazdığımız bu yazıda aklınıza takılan diğer soruların cevabını da bulabilirsiniz.

Yeni tip Koronavirüs salgını tüm dünyada hayatı olumsuz etkiledi. Milyonlarca kişinin düzeni, sosyal hayatı, planları alt üst oldu. İnsanlar alışveriş yapmaya çıkamaz oldu, gezme planları ertelendi. Virüsün yayılmasından korkan, salgına karşı kendini korumaya çalışan kişiler alışveriş merkezlerine, mağazalara gitmeye çekiniyor. Bu nedenle milyonlarca kişi internetten alışveriş yapmaya başladı. Bu dönemde kargo firmalarının mesaisi de iki katına çıktı. Kargo şirketleri ardı ardına personel alım ilanları yayınlamaya başladı. Bu iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler, meraklı vatandaşlar da kargo şirketlerindeki çalışanların maaşlarını araştırmaya başladı. O kargo şirketlerinden biri de Aras Kargo… Peki Aras Kargo nedir? Kimin? Aras kargo personel maaşları ne kadar? Aras Kargo çalışanlarına ne kadar maaş veriyor?

MNG Kargo Personel Maaşları

Aras Kargo Nedir? Kimin?

Türkiye’de onlarca büyük kargo firması vardır. Yurt İçi Kargo, Aras Kargo, MGN bu firmalara örnek olarak gösterilebilir. Özellikle Aras Kargo ise son yıllardaki büyüme hızıyla dikkat çekmektedir. Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri ve faaliyetleri bulunan Aras Kargo 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulmuştur. Aras Dağıtım ve Pazarlama ismiyle faaliyetlerine başlayan firmanın adı daha sonra Aras Kargo olarak değiştirilmiştir. Dev firmalarla yarışan firma rekabette öne geçmek, kar payını artırmak için büyümesini sürdürmektedir. Bu nedenle farklı illerdeki şubeleri için sık sık personel alım ilanları yayınlamaktadır.

Aras Kargo Personeli Ne İş Yapar?

Firmada farklı kadro ve pozisyonlarda çok sayıda personel çalışmaktadır. Her personelin görevleri birbirinden farklıdır. Bu nedenle her personelin görevlerine kısa kısa değinip size bir perspektif sunmaya çalışacağız.

  • Dağıtıcılar kargo dağıtımı yapar.
  • Şoförler kargoları şehir içi ve şehir dışında taşır.
  • Depo sorumluları kargoların depolandığı yerlerdeki düzeni sağlar.
  • Depo personeli kargoları korur, taşır ve istifler.
  • Depo personeli kargoların nakliye edilmesini sağlar.
  • Avukatlar firma hakkındaki hukuki işlemlerle ilgilenir.
  • Şube sorumluları şubedeki her personelden ve işten sorumludur.
  • Gişe personelleri kargo, iade, teslimat gibi işlemlerle ilgilenir.
  • Güvenlik görevlileri çalıştıkları yerlerin güvenliğini sağlar.
  • Bölge sorumluları bölgelerdeki tüm operasyondan sorumludur.
  • İnsan kaynakları personel alımı ve diğer evrak işleriyle ilgilenir.
  • Muhasebeci şirketin mali işlemleriyle ilgilenir.
  • Dağıtıcılar adres kontrolü yapar ve kargo teslim eder.
  • Müşterilerle iletişime geçerler.
  • Müşterilere gerekli bilgileri verirler.
  • Çağrı merkezi personeli müşterilere her konuda yardımcı olur.

Aras Kargo Personel Maaşları Ne Kadar?

Firma bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda yüzlerce personel çalışmaktadır. Bu personellerin aldıkları maaşlar merak konusu olmaktadır. Personelin pozisyonu, deneyimi, eğitimi, aile durumu gibi unsurlara göre maaşlar değişebilir. Bu nedenle genel hatlarıyla size bir tablo sunmaya çalışacağız. Aras Kargo’nun maaş politikasının merkezinde asgari ücret vardır. İşe yeni başlayan personeller asgari ücret tutarında yani 8 bin 506 TL civarında maaşla başlar. Yani en düşük Aras Kargo personel maaşı 8 bin 506 TL seviyesindedir.

Hastaneler, Aile Hekimleri, Bankalar, Kargo Şirketleri, PTT, Noterler Bayramda Açık Mı? 

Aras Kargo kaça kadar çalışıyor?

Pazartesi-Cuma : 09.00-18.00 saatleri arasında açıktır.

Yorumlar

  1. salman khan Avatar salman khan dedi ki:

    nasıl iş başvurusunda bulunabilirim