kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK 2020 yılı Uzman Yardımcılığı alım ilanını yayınladı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı ilanı yayınlandı. İlana göre 2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı sınav ne zaman gerçekleştirilecek? 2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Uzman Yardımcılığı Alımı ile kaç kişi mesleğe alınacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 13 Kasım 2020 tarihinden 20 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuruların başlangıcı gününde sistem 14:00’da açılacak, son gününde ise saat: 16:00’da kapanacaktır.

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler Başvurabilir?

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşımaları ve bununla birlikte Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından hiçbir biçimde mahrum durumda bulunmamaları, devlete karşı suçlardan veya yüz kızartıcı sayılan suçlardan mahkumiyetlerinin olmaması, askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların ilanın tam metninde inceleyebilecekleri Bankacılık Kanunu’nda yer alan şartları da haiz olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların 2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımının yapılacağı senenin birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları da gerekiyor. kamu haber

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılacak?

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların diğer şartları sağlıyor olmalarının yanında 2020 yılında ya da 2019 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’nin Lisans oturumuna katılmış olmaları ve bu oturumda KPSS P1 veya KPSS P2 puan türünden en az 75 puan elde etmiş olmaları gerekmektedir. Aksi halde adayların diğer şartları taşıyor olsalar bile alıma başvuruda bulunmaları mümkün değildir.

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Unvan İçin Kaç Kişilik Olacak?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı kadrosu için toplam 33 kişinin istihdamını gerçekleştirecektir.

ekonomi 1 2

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının 20 katı kadar aday İstanbul’da gerçekleştirilecek olan yazılı sınava katılabilecektir. Yazılı sınavın gerçekleştirileceği tarih ise 12 Aralık 2020 günüdür.

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvuruda Bulunabilir?

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin;

“Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, mekatronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, matematik mühendisliği, fizik, matematik, istatistik, istatistik ve bilgisayar.”

bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

2020 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru detayları, hangi alandan kaç kişi alınacağına dair detaylı dağılımı ve diğer tüm merak ettiklerinizi incelemek adına İLANIN TAM METNİNE ulaşmak için Tıklayınız!

2020 BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini izlemek ve alıma dair sorularınız için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.