kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2021 (500 Kişi)

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ÇAYKUR tarafından 2021 yılı için toplam 500 adet personel temini gerçekleştirilecektir. Detayları haberimizde.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı için toplam 500 kişilik personel temini için ilan yayımlandı. Bu ilan gereği hangi unvanlarda kaç kişi alınacak? 2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde yapılabilecek? 2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımına dair detayları ve ilanın tamamını haberimiz içerisinde bulabilirsiniz.

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru koşullarını taşıyan adaylar, 22 Mart 2021 tarihinden 26 Mart 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmelidirler.

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu başvuru tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu’nun iş arayan sayfası üzerinden başvurularını, tek bir pozisyon için gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı kapsamında toplam 500 kişi istihdam edilecek. Bu 500 kişinin 200 tanesi Çay Eksperi olarak fabrikalarda, 300 tanesi ise hem fabrikalarda, hem de ilçe ve beldelerde beden işçisi olarak göev yapmak üzere istihdam edilecek.

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Hangi İller İçin Yapılacak?

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı kapsamında Rize, Trabzon, artvin, Giresun illerine ve ilçelerine alım gerçekleştirilecektir. Çay eksperleri öncelikli olarak Rize Cumhuriyet fabrikasına alınacak, ihtiyaca göre diğer illerde yer alan fabrikalarda görevlendirmeler yapılacaktır.

çaykur personel alımı çaylık

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylardan Çay Eksperi Alımına başvuracak olan adayların;

-Üniversitelerin Çay Eksperliği bölümünden ya da Çay Tarımı ve İşletme Teknolojisi bölümünden mezun durumda olmaları,
-2020 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS Ön Lisans oturumunda KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Beden işçisi alımına başvuruda bulunacak olan adayların ise;

-En az 18 yaşında, en çok 50 yaşında olmaları,
-Erkek olmaları,
-En az ilkokul düzeyinde mezun durumda olmaları,
-Başvuru yapacakları işyerinin bağlı olduğu ilde ya da ilçelerinde ikamet etmeleri,

gerekmektedir.

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Hangi İl ve İlçeler İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımının çay eksperliği ve beden işçiliği için hangi il ve ilçelerde kaçar kişilik olacağını aşağıda inceleyebilirsiniz;

image 185

image 186

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı Hangi Statüde Gerçekleştirilecek?

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek olanlar geçici personel statüsünde istihdam edileceklerdir. 

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımının tüm ayrıntılarını, başvuru evrakını, alımın nasıl gerçekleştirileceğini ayrıntılı bir biçimde incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

2021 Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı sormak ve bilgiler almak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.