kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ceza ve Tevkifevleri GM (CTE) Personel Alım İlanı 2021 (202 Kişi)

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı için 2020 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere 202 kişişik personel alım ilanı yayımlandı. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2020 kişilik Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımının dağılımı nasıl? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvurular ne zaman yapılacak? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımının tüm ayrıntıları ile ilanının tam metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Başvuru Koşullar Nelerdir?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları ve kamu haklarından herhangi bir mahrumiyet sahibi olmamaları gerekmektedir. Bunlarla birlikte Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk Ceza mevzuatı hükümleri uyarınca devlete karşı suçlardan hiçbir biçimde mahkum olmamış olmaları, yine aynı mevzuat hükümleri uyarınca yüz kızartıcı suç olarak nitelendirilen suçlardan dolayı herhangi bir şekilde mahkum olmamış olmaları, kasıtlı olarak işledikleri diğer suçlardan dolayı ise bir sene ve daha uzun süreli mahkumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların güvenlik soruşturmalarının sonucunun olumlu olması şarttır. Bununla birlikte Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı için başvuruda bulunacakları kadroların iş ve işlemlerini gerçekleştirmelerine mani olacak seviyede akıl rahatsızlıkları ya da bedensel engellerinin bulunmaması da şartlar arasındadır.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile herhangi bir ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

Tüm bunlarla beraber Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapılacak olan kadroların gerektirdiği özel başvuru şartlarını da taşıyan adaylar Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapabileceklerdir.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapmak isteyen ve alım için belirlenmiş olan genel ve özel başvuru şartlarını eksiksiz olarak taşıyan adaylar, başvurularını 1 Nisan 2021 tarihinden 16 Nisan 2021 tarihine kadar e-Devlet sistemi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebileceklerdir.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre yapılacak olan sıralama neticesinde her bir unvan için belirlenen kadro sayısının toplam üç katı kadar aday Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir.

ctee 1

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 202 kişi istihdam edilecektir. Bu 202 kişilik kadronun unvanlara göre dağılımını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Unvan Alım Cinsiyeti Alım Sayısı
Öğretmen Alımı Kadın 12 kişi
Öğretmen Alımı Erkek 25 kişi
Psikolog Alımı Kadın 24 kişi
Psikolog Alımı Erkek  84 kişi
Sosyal Çalışmacı Alımı Kadın 14 kişi
Sosyal Çalışmacı Alımı Erkek 34 kişi
Fizyoterapist Alımı Erkek 5 kişi
Veteriner Alımı Erkek 2 kişi
İnşaat Mühendisi Alımı  Erkek 2 kişi
TOPLAM 202 kişi

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek olan erkek adaylar erkek cezaevlerinde, kadın adaylar ise kadın cezaevlerinde görevlendirilmek üzere istihdam edilecektir.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı kapsamında adaylar sözleşmeli statüde istihdam edilecektir.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ilanın tam metninde yer verdiğimiz alanlardan mezun olmak ve diğer özel başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 2020 senesinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden puan sahibi olmalıdırlar.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımına dair detaylar ile başvuru özel koşullarını bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla alıma yönelik olarak istişarelerde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.