kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizler için derledik. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İş İlanları ve Personel Alımı ne zaman? Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’deki en özel, en kıymetli kurumların başında eski adıyla Çocuk Esirgeme yeni adıyla Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü kurumu gelmektedir. Bu kurum ülkedeki yoksul, kimsesiz, yardıma muhtaç çocuklara, ailelere yardım eli uzatır. Bakım, eğitim, sağlık, kültür hizmetleri yürütür. Sistemli ve kapsamlı bir şekilde faaliyet gösterir. 2011 yılından bu yana Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ismiyle faaliyet gösteren bu önemli kurum Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çatısı altında faaliyet gösterir. Bu kurum sayesinde binlerce kişi daha iyi bir hayata kavuşmuştur. Türkiye için son derece vazgeçilmez olan bu kurumun faaliyetlerini sürdürebilmesi için personelin sık sık personel alımı yapması gerekmektedir. Bunun için de memur, işçi, eleman, personel iş ilanları yayınlanır.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’nin dört bir yanında Çocuk Esirgeme Kurumu yani Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün faaliyetleri bulunur. Buralarda istihdam edilmek üzere çok sayı personel alımı yapılmaktadır. Bu personel alımları ve iş ilanlarına ilköğretim, ortaokul, lise ve üniversite mezunu adayları başvuru yapabilir. Kadın-erkek, genç-yaşlı binlerce kişi her yıl bu kapsamda iş başvurusu yapmaktadır. Kurumun aldığı personellerin mesleklerine yönelik yelpaze geniştir. Kurum tarafından yayınlanan iş ilanları çocuk eğiticisi, sosyolog, psikolog, çevirmen, fizyoterapist, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, hemşire, sağlık memuru, öğretmen, din görevlisi, mühendis, güvenlik persoenli, aşçı, şoför, büro personeli gibi mesleklere yöneliktir.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılan iş ilanları Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinden ve İŞKUR üzerinden yayınlanmaktadır. Bu ilanları kaçırmamak için iş ilan sayfalarını takip etmeniz önemlidir. Personel alımı şartları arasında zaman zaman Kamu Personeli Seçme Sınavı puan alma şartı aranabilir. kamu haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.