kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Aile ve Tüketici Davranışları Taban Puanları 2020

2020 DGS Aile ve Tüketici Bilimleri taban puanlar ne durumdadır, 2019 DGS puanlarıyla yapılan yerleştirmelerde ortaya çıkan Aile ve Tüketici Bilimleri puanları içindeki en düşük ve en yüksek taban puan ne kadardır, Aile ve Tüketici Bilimleri DGS puanları 2020 nasıl belirlenmektedir gibi soruların cevaplarına ek olarak DGS Aile ve Tüketici Bilimleri taban puanları 2020 listesini yazımızda bulabilirsiniz.

DGS yerleştirmelerinin yapılmasıyla birlikte bölümlerin kapattıkları puanlar ortaya çıkar ve bu puanlar bir sonraki yıl hazırlanacak olan tercih kılavuzlarına o bölümlerin taban puanları olarak eklenir. Örneklemek gerekirse 2020 X bölümü taban puanları aslında 2019 yerleştirmeleri ile ortaya çıkmış ve fikir vermesi amacıyla kullanılan puanlardır.

Bu noktadan hareket ile 2019 DGS yerleştirmelerinde belli olan puanlara göre oluşturulan DGS Aile ve Tüketici Bilimleri taban puanları 2020 listesi aşağıdadır. 2020 Aile ve Tüketici Bilimleri DGS puanları arasında bulunan en düşük ve en yüksek taban puanlar ise listenin en tepesi ile en altındaki üniversitelerin puanlarıdır.

DGS AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Aile ve Tüketici Bilimleri EA 4 4 237,15263 252,39280

Dikey geçiş sınavına dair ve Aile ve Tüketici Bilimleri bölümü hakkında fikir sahibi olmak, DGS’ye veya üniversitelerin bölümlerine ya da tüm bunları içeren konular hakkında aklınıza takılan soruları sormak için tecrübe sahibi üyelerimizin ve yöneticilerimizin bulunduğu forum sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Metnin içinde yer alan DGS Aile ve Tüketici Bilimleri taban puanları 2020 listesi ÖSYM’nin resmi internet sitesinden derlenmiştir. Yapılabilecek bir değişiklik olduğunda ÖSYM duyuru yapacaktır ve bu duyuru esas olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.