kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Taban Puanları 2020

​​​​​​​DGS bilgisayar ve yazılım mühendisliği taban puanlar 2020 nasıldır, DGS bilgisayar ve yazılım mühendisliği taban puanları içindeki en büyük ve en küçük taban puanlar kaçtır, DGS bilgisayar ve yazılım mühendisliği puanları 2020 hangi yöntem ile belirlenmektedir gibi soruların cevapları ile bilgisayar ve yazılım mühendisliği DGS puanları 2020 listesine ulaşmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

DGS 2019 süreci tamamlandı ve yerleştirmeler gerçekleştirildi. Bu yerleştirmelerde ortaya çıkan puanlar ise 2020 DGS yerleştirme kılavuzunda adaylara fikir vermesi amacıyla bölümlerin taban puanları olarak yerini alacak. Kılavuz henüz yayımlanmadığı için biz adaylara şimdiden yol göstermesi amacıyla üniversite bölümlerinin DGS 2020 taban puanlarını listeliyoruz.

DGS 2019 yerleştirmeleri ile ortaya çıkan puanlar içinde yer alan bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümü puanlarındaki en büyük ve en küçük taban puanları aşağıdaki listede bulabilirsiniz ayrıca DGS bilgisayar ve yazılım mühendisliği taban puanları 2020 listesinin tamamını da aynı tabloya bakarak inceleyebilirsiniz.

DGS BİLGİSAYAR VE YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI
ÜNİVERSİTE/FAKÜLTE/BÖLÜM/TÜR PUAN TÜRÜ KONT. YERL. TABAN PUAN TAVAN PUAN
TOROS ÜNİVERSİTESİ (MERSİN)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği (İngilizce) (Burslu) SAY 1 1 273,69795 273,69795
TOROS ÜNİVERSİTESİ (MERSİN)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği (İngilizce) (%50 İndirimli) SAY 2 2 245,74232 259,68489

DGS, DGS yerleştirmeleri ve bunlar gibi sınava dair ve bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümü ile alakalı tüm konularda merak ettiklerini forum sayfalarımıza gelerek sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

* Yazıda yer alanlar ile bilgisayar ve yazılım mühendisliği DGS 2020 taban puanları listesi ÖSYM’nin resmi sitesindeki bilgiler baz alınarak düzenlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuruyu dikkate almanızı öneririz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.