kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS İletişim 2017 2018 Taban Puanları

DGS’ye kimler girebilir, dikey geçiş sınavı iletişim 2017 2018 taban puanları nasıldır gibi soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

DGS’ye kimler girebilir, dikey geçiş sınavı iletişim 2017 2018 taban puanları nasıldır, DGS iletişim en büyük taban puan kaçtır,dikey geçiş sınavı iletişim en küçük taban puan kaçtır, bunlar hangi üniversitelere aittir gibi soruların cevaplarını ve DGS iletişim taban puanları listesini yazımızda bulabilirsiniz.

Üniversitelerin dört (4) yıllık bölümlerine yerleşmede kullanılan iki metot bulunmaktadır. Bunlardan biri YKS’ye girmek iken diğeri ise DGS’ye girmektir. Fakat iki yöntemde de adaylar belli puanları almalı ve bu puanlar üzerinden tercih yapmalıdırlar. Bu tercihler konusunda size yardımcı olması amacıyla Dikey Geçiş Sınavı taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

DGS İLETİŞİM 2018 TABAN PUANLARI

DGS iletişim kazanabilmek için alınması gereken en düşük taban puan 302,52677 ile Galatasaray Üniversitesi’ne aittir. Adaylar bu civarda bir puan alarak iletişim bölümünü kazanabilirler.

DGS aracılığıyla iletişim kazanmak için adayların ÖSYM’nin kılavuzlarında belirttiği iki yıllık bölümlerden birinden mezun olması gerekmektedir. Buradan da anlaşılacağı gibi DGS’ye iki yıllık bölümleri bitiren adaylar girebilmektedir.

Türkiye genelinde bulunan üniversitelerin tamamına ait DGS iletişim 2017 2018 taban puanları listesi aşağıdaki gibidir.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan
Galatasaray Üniversitesi (İstanbul) İletişim Fakültesi 302,52677
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.