kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

DGS Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım 2017 2018 Taban Puanları

DGS kültür varlıklarını koruma ve onarım 20172018 taban puanları listesine göre taban puanlar kaçta kalmıştır, dikey geçiş sınavına kimler girebilir sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

DGS kültür varlıklarını koruma ve onarım 20172018 taban puanları listesine göre taban puanlar kaçta kalmıştır, dikey geçiş sınavına kimler girebilir, DGS ile kültür varlıklarını koruma ve onarım bölümünü kimler tercih edebilir, dikey geçiş sınavı kültür varlıklarını koruma ve onarım en düşük ve en yüksek kaç taban puanlarda kapatmıştır, bu taban puanlar hangi üniversitelere aittir sorularının cevaplarını yazımızda sizin için derledik.

Önlisans programı mezunlarının girmeye hak kazandığı Dikey Geçiş Sınavı lisans bölümlerine girmeyi sağlayan bir üniversite geçiş sınavıdır. Bu sınava giren adaylar var olan üç (3) farklı puan türünden puanlar alır ve bu puanlar aracılığıyla tercihte bulunabilirler. Bu tercihleri yaparken fikir oluşturması amacıyla bizler sizlere taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

DGS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA VE ONARIM 2018 TABAN PUANLARI

Kültür varlıklarını koruma ve onarımı dikey geçiş sınavı ile tercih etmede kullanılan en küçük taban puan 232,89535 ile Batman Üniversitesi’ne aittir. Bu bölümü tercih etmede kullanılan en yüksek taban puan ise 256,79734 ile Gazi Üniversitesi’ne aittir. Bu aralıkta bir puan bölüme yerleşmenizi sağlayacaktır.

Kültür varlıklarını koruma ve onarım bölümünü DGS puanıyla tercih edebilmesi için bir adayın ÖSYM’nin yayınladığı kılavuzda belirtilen 2 yıllık bölümlerden birinden mezun olması gerekmektedir.

Türkiye’de bulunan vakıf ve devlet üniversitelerinin hepsini içeren DGS kültür varlıklarını koruma ve onarım 2017 2018 taban puanları listesi aşağıdaki tablodadır.

Üniversite Adı Bölüm Adı  En Düşük Puan 
Gazi Üniversitesi (Ankara) Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım 256,79734
Batman Üniversitesi Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım 232,89535
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.