kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Edirne Belediye Başkanlığı’nin 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Bu yayımlanan ilana göre 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında ve ne şekilde gerçekleştirilecek? 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları neler? Kimler 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapabilecek? 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı hangi kadrolar için toplam kaç kişi için yapılacak? 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına dair detaylara ve ilanın tam metnine haberimizde erişebilirsiniz.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında ve Nasıl Yapılabilecek?

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların, 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı ilanında belirtilen başvuru koşullarını taşıyor olmaları durumunda başvurularını 26 Nisan 2021 tarihi ile 30 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları Edirne Belediye Başkanlığı’na başvuru evrakının ulaştırılması ile gerçekleştirilecektir. Adayların başvurularını İnsan Kaynakları birimine bizzat yapmaları şarttır.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Müracaat Edebilir?

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları ve kamu haklarından mahrumiyetlerinin bulunmaması temel şarttır. Buna ek olarak 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların daha evvel çalışmış oldukları herhangi bir kamu kurumunda disiplinsizlik ve ahlaki gerekçelerle mesleklerinden çıkarılmamış olmaları, ceza mevzuatı uyarınca belirlenen suçlardan ve belirlenen sürelerden uzun mahkumiyetlerinin bulunmaması, 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında girmek istedikleri mesleğin gerektirdiği işleri yapmalarına mani aklî ya da bedensel bir rahatsızlıklarının olmaması gerekmektedir. Bunlarla birlikte 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik durumlarının ilişiksiz olması da şarttır.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların KPSS oturumlarında öngörülen puan türlerinden en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puan türlerine göre yapılacak olan sıralama neticesinde, başvuru yaptıkları gruptaki diğer adaylar ile beraber değerlendirilmek üzere mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının en fazla beş katı kadar aday arasında yer alabilmeleri durumunda 2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı sözlü ve uygulamalı sınavlarına katılmaları mümkün olacaktır.

edirne belediyesi personel alımı 2021

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek aday sayısının KPSS puanlarına göre belirlenecek olan beş katı kadar aday için sözlü ve uygulamalı sınavlar 20 Mayıs 2021 ve 21 Mayıs 2021 tarihlerinde Edirne Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilecektir.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı toplam 13 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecek olup, öğrenim düzeylerine göre kadro dağılımı aşağıdaki tablodaki gibidir;

Alım Yapılacak Unvan Alım Sayısı Öğrenim Düzeyi KPSS Puan Türü
İtfaiye Eri Alımı (Erkek) 3 kişi Herhangi bir lisans bölümü mezunu olmak KPSS P3
İtfaiye Eri Alımı (Erkek) 3 kişi Herhangi bir ön lisans bölümü mezunu olmak KPSS P93
İtfaiye Eri Alımı (Kadın) 3 kişi Herhangi bir ön lisans bölümü mezunu olmak KPSS P93
İtfaiye Eri Alımı (Erkek) 4 kişi Herhangi bir lise programından mezun durumda olmak KPSS P94
TOPLAM 13 kişi

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların ayrıca sahip olmaları gereken özel başvuru şartlarını ilanın tam metninde inceleyebilirsiniz.

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımının tüm ayrıntılarını bir arada görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Edirne Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek ve alıma dair sorularınız için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.