kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Enerji Mühendisliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Enerji Mühendisliği taban puanı kaç olur? 2019 YKS'de Enerji Mühendisliği bölümüne kaç bininci yerleşti? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Ülkemizde yer alan üniversitelerden yalnızca Ankara Üniversitesi'nde bulunan Enerji Mühendisliği bölümü, bölüm bazında nispeten adayların alaka gösterdiği bölümlerden olmuştur. 2019 YKS yerleştirme sürecinde Ankara Üniversitesi'nin açmış olduğu Enerji Mühendisliği kontenjanının tümü dolmuş, boş kontenjan kalmamıştır. 2020 YKS'ye katılacak olan adaylardan Enerji Mühendisliği bölümünü tercih edecek olanlar için dayanak noktası olacak istatistikleri yazımızda bulabileceksiniz.

Enerji Mühendisliği 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

2020 YKS’ye girecek adayların Enerji Mühendisliği bölümüne dair en çok merak ettiği hususların başında gelen taban puan bilgilerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz. 

ENERJİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
ANKARA ÜNİVERSİTESİ   Enerji Mühendisliği    Ücretsiz 123.845 339,70082

2020 YKS’ye hazırlık aşamasında Enerji Mühendisliği bölümüne dair merak ettiklerinizi ve üniversiteye hazırlığa dair tüm sorularınızı FORUM sayfamızda dile getirebilirsiniz!

2019 YKS yerleştirmelerinde Enerji Mühendisliği bölümüne dair ortaya çıkan yalnızca taban puan bilgilerini yazımızda sunduk. ÖSYM, YÖK gibi kurumların taban puanların karşılığı olan başarı sıralamalarını da yayımlamalarının ardından yazılarımızda bu bilgiye de yer vereceğiz. 

*Yukarıda yer alan veriler, Enerji Mühendisliği 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.