kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Enerji Tesisleri İşletmeciliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​Enerji tesisleri işletmeciliği 2020 taban puanları kaçtır, 2 yıllık enerji tesisleri işletmeciliği 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, enerji tesisleri işletmeciliği puanları 2020 nasıl belirlenmektedir, enerji tesisleri işletmeciliği sıralama sayıları 2020 belirlendi mi gibi soruların cevabına ve enerji tesisleri işletmeciliği taban puanları tablosuna yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2019 YKS yerleştirmeleri gerçekleştikten sonra ortaya çıkan enerji tesisleri işletmeciliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 yılında ÖSYM’nin kılavuzunda fikir vermesi amacıyla yerini alacaktır. Enerji tesisleri işletmeciliği 2020 taban puanları bu şekilde ortaya çıkmaktadır.

Enerji tesisleri işletmeciliği sıralama sayıları henüz resmi kanallar tarafından yayımlanmadığından dolayı yazımızda şu an yer alamasa da enerji tesisleri işletmeciliği başarı sıralamaları 2020 yayımlandığı anda tablolarımıza eklenecektir.

2 yıllık enerji tesisleri işletmeciliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 verilerini içeren tablo aşağıdaki gibidir.

ENERJİ TESİSLERİ İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ   Enerji Tesisleri İşletmeciliği Ücretsiz 1.380.069 212,92698
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ   Enerji Tesisleri İşletmeciliği (KKTC) Ücretsiz

*Yukarıda yer alan veriler, enerji tesisleri işletmeciliği 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.