kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

English Home Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

English Home Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? English Home personel alımı 2023 yılında olacak mı? English Home çalışma şartları 2023 nasıl? English Home çalışma saatleri 2023 nasıl?

A+
A-

Türkiye’deki en büyük çeyizlik alışveriş mağazalarından biri olarak “English Home” gösterilebilir. Ev alışverişi ve tekstil alışverişi denildiğinde akla ilk gelen firmalardan olan English Home Turgut Aydın Holding tarafından kuruldu. Ortadoğu ve Balkanlarda pazarın lideri olma hedefindeki firmanın yurt içinde ve yurt dışında 150 civarında mağaza bulunuyor. Firma İngiliz ev ürünlerini üretmesi ve vatandaşlara sunmasıyla tüketicinin aklında yer etmiş durumda. Türkiye’de büyük bir müşteri kitlesine sahip olan firma müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkarmaya çalışmaktadır. Türkiye’deki hemen hemen her Alışveriş Merkezinde (AVM) ve kalabalık noktalarda English Home mağazası görmek mümkündür.  2009 yılında kurulan firma her yıl büyümesini sürdürmüş ve sektörde öncü markalardan biri haline gelmiştir. Firmanın büyüklüğü, mağaza sayısının fazlalığı nedeniyle de binlerce kişiye iş fırsatı sunan English Home yüzlerce personeli istihdam etmektedir. Farklı meslek gruplarındaki yüzlerce personel farklı şehirlerde görev yapmaktadır. Peki English Home personel alımı 2023 yılında olacak mı? English Home çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? English Home personel maaşları 2023 ne kadar? İşte firmayla ilgili tüm merak edilenler…

Madame Coco Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

English Home Personel Alımı 2023

Türkiye’nin en büyük tekstil ve ev ürünleri satan perakende mağazalarından olan English Home büyümesini sürdürmek için mağaza sayısını artırıyor. Mağaza sayısı artıkça da personel alım ilanları yayınlanma. Madame Coco personel alımı 2023 yılında da bu nedenle sürecek. Kariyer sitelerinde ve firmanın resmi internet sitesinde personel alımına ilişkin detayları bulmak mümkün.

English Home Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

English Home firması ile ilgili pek çok kişi soru sormaktadır. Özellikle firmada çalışmak isteyen kişiler pek çok konuyu merak etmektedir. Özellikle English Home çalışma şartları konusu öne çıkmaktadır. Firma bünyesinde genellikle üniversite öğrencileri çalışmaktadır. Firma bünyesinde üniversite öğrencileri için ideal bir çalışma ortamı olduğunu söylemek mümkündür. English Home mağazalarında günün belli saatlerinde izdiham yaşanabilmektedir. Bu nedenle personellerin bazı zamanlarda ve bazı durumlarda fazla çalışması mümkündür.  Ancak personellerin mesaileri dışındaki sürelerde çalışmaları durumunda denkleştirme veya mesai ödemesi aldıkları bilinmelidir.

English Home mağazalarında günlük çalışma süresi 7.5 saat olarak belirlenmiştir. Yani English Home personelleri günde yalnızca 7.5 saat çalışır. Fazla mesai yapmaları durumunda ise mesai ücreti alırlar. 7.5 saatlik çalışma süresinin içerisinde yemek, çay, sigara, ihtiyaç molaları bulunmaktadır. Personellerin hafta da 1 günlük haftalık izin hakları bulunmaktadır. 1 yıllık hizmet süresini dolduran personeller ise 14 günlük yıllık izne hak kazanırlar.

English Home Personel Maaşları 2023

English Home firması maaş politikasıyla rakiplerinden bir adım öne çıkmaktadır. Firma personellerine asgari ücretin %25 üzerinde maaş ödemesi yapılmaktadır. Türkiye’de 2023 yılı asgari ücret tutarı 11 Bin 402 TL olarak belirlenmiştir. Yani English Home personel maaşları 2023 11 Bin 500 ile 12 Bin 500 TL civarındadır. Personellerin yüzünü maaşlardan daha çok güldüren bir şey varsa o da prim sistemidir. English Home prim sistemiyle çalıştığı için satış kotasını dolduran personellerin maaşlarına prim eklenmektedir. Primler eklendiğinde ise maaşlar büyük ölçüde artış göstermektedir. Örneğin yeni işe giren bir satış elemanı satış kotasını doldurduğunda maaşının yarısına yakın prim ödemesi almaktadır. Böylece English Home satış elemanı maaşı 2023 12 Bin 500 ile 13 Bin 500 TL civarına yükselmektedir. English Home satış müdürü maaşları ise 17 Bin 500 TL civarına kadar yükselebilmektedir. English Home pazarlama personeli maaşları ise 13 bin 500 TL arasındadır. İnsan kaynakları görevlileri ise 15 Bin TL civarında maaş almaktadır. English Home mağaza müdürü maaşları ise 19 Bin ile 20 Bin TL civarındadır. Ayrıca firma personellerinin yemek ve servis giderlerini de karşılamaktadır. Personellere yemek kartları verilerek personellerin önemli bir gider kalemine destek olunmaktadır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

CarrefourSA Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

English Home un sahibi kim?

English Home, 1992 yılında kurulmuş ve 2009 yılından bu tarafa Turgut Aydın Holding tarafından yönetilen ev tekstili alanında faaliyet gösteren kuruluştur.

Yorumlar

  1. Baki Avatar Baki dedi ki:

    Bu rakamlar çok yüksek değil mi?