kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Film Tasarım ve Yönetmenliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Film Tasarım ve Yönetmenliği bölümü kaç puanla kapattı? Kaç bininci aday 2019 YKS yerleştirmeleri sonucu Film Tasarım ve Yönetmenliği bölümüne yerleşti? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Ülkemizde kurulu üniversitelerden yalnızca 9 Eylül Üniversitesi’nde yer alan Film Tasarım ve Yönetmenliği bölümü için 2019 YKS yerleştirmeleri sonucunda ortaya çıkan taban puanları, bölüme yerleşen son adayın kaç puan ile yerleşmiş olduğu bilgisini aşağıda yer alan tablomuzda görebilirsiniz.

Film Tasarım ve Yönetmenliği 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

2019 YKS yerleştirmeleri sonucunda oluşan taban puan bilgisi 2020 YKS’ye girecek olan adaylar için, tercih yapmada önemli bir bilgidir. Bu bilgi ile tercihlerine yön verecek olan adaylardan; Film Tasarım ve Yönetmenliği bölümünü tercih edecek olan adaylar için hazırladığımız tablomuzda, bölüme yerleşen adayların oluşturduğu taban puan bilgisini bulabilirsiniz;

FİLM TASARIM VE YÖNETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   Film Tasarım ve Yönetmenliği  Ücretsiz 46.965 368,68658

2020 YKS adayları Film Tasarım ve Yönetmenliği bölümü ile merak ettiğiniz diğer bölümlere dair bilgileri öğrenebileceğini FORUM sayfamıza üye olmayı Unutmayın!

2019 YKS sonrasında yapılan yerleştirmeler hakkında yayımlanmış olan bilgilere göre Film Tasarım ve Yönetmenliği bölümüne ait taban puan bilgileri verilmiş ancak başarı sıralamalarına dair bilgi henüz yayımlanmamıştır. Bu bilgiyi de resmi kurumlar tarafından yayımlanmasının ardından tablolarımıza ilave edeceğiz.

*Yukarıda yer alan veriler, Film Tasarım ve Yazarlık 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.