kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Fizik Mühendisliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2019 YKS'de Fizik Mühendisliği kaç binle ve kaç puanla kapattI? 2020 YKS'de Fizik Mühendisliğine kaç puanla girilebilir? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

2019 YKS sonrasında adayların puanları ile gerçekleştirdikleri tercihler sonucu ortaya çıkan taban puanlar, 2020 YKS yolundaki adayların tercihlerine yön verecek önemli bir donedir. Üniversitelerin Fizik Mühendisliği bölümünü tercih edecek olan adaylar da Fizik Mühendisliği’ne yerleşen adayların 2019 döneminde kaç puanla yerleştiği hususu hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir.

Fizik Mühendisliği 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

2020 YKS sürecinde Fizik Mühendisliği bölümünü tercih edecek olan adaylar için, 2019 YKS tercihleri sonucu Fizik Mühendisliği bölümü için oluşan taban puanları, üniversitelere göre derlediğimiz tablomuzu aşağıda inceleyebilirsiniz;

FİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ   Fizik Mühendisliği    Ücretsiz 55.618 411,97811
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ   Fizik Mühendisliği    Ücretsiz 199.357 295,24671
ANKARA ÜNİVERSİTESİ   Fizik Mühendisliği    Ücretsiz 246.718 276,77886
ANKARA ÜNİVERSİTESİ   Fizik Mühendisliği    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ   Fizik Mühendisliği    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ   Fizik Mühendisliği    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı

2020 YKS hazırlığını sürdüren adaylardan, sınav hazırlığına, Fizik Mühendisliği bölümüne ve tercihlere dair bilgi sahibi olmak isteyenler FORUM sayfamıza üye olarak bu konulardaki soruların yöneltebilirler.

2019 YKS yerleştirme sonuçlarında Fizik Mühendisliği bölümü taban puanları yayınlanmış yazımı ise bu bilgilere dayanılarak hazırlanmıştır. Kurumlar henüz Fizik Mühendisliği başarı sıralamalarını yayımlamadığından, bu bilgiye şu an için yazımızda yer veremedik. İlgili duyurular yapıldığında yazılarımızda bu bilgilere de yer vereceğiz. 

*Yukarıda yer alan veriler, Film Tasarım ve Yazarlık 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.