kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Fotoğraf 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2020 YKS'de Fotoğraf bölümüne kaç bininci girebilir? 2019 YKS'de fotoğraf bölümüne kaç bininci kaç puanla yerleşti? Sorularınızın yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

2020 YKS’ye hazırlık yapan ve hedefleri arasında üniversitelerin Fotoğraf bölümü de bulunan adayların hiç şüphesiz en önemli hareket noktaları bir önceki yıl yapılan 2019 YKS yerleştirmeleri sonucunda fotoğraf bölümüne yerleşen adayların yerleşme puanları ve bu puanlara karşılık gelen başarı sıralamaları olacaktır. Taban puanları

Fotoğraf 2020 Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları

2019 YKS yerleştirmelerinde sözel puanlarıyla tercihte bulunan adayların, ülkemiz üniversitelerinde yalnızca Dokuz Eylül Üniversitesi’nde bulunan Fotoğraf bölümüne yerleştikleri en yüksek ve en düşük puanları aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

FOTOĞRAF BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   Fotoğraf  Ücretsiz 125.019 334,31792

2020 YKS adaylarından Fotoğraf bölümünü okumak isteyen adaylar ile diğer üniversite bölümleri hakkında bilgi almak isteyen tüm adaylar FORUM sayfamızı ziyaret ederek merak ettikleri hususlarda sorularını yöneltebilirler.

2019 YKS sonrası yapılan yerleştirmelerde Dokuz Eylül Üniversitesi için yukarıdaki tabloda yer verdiğimiz taban ve tavan puan bilgileri yayımlanmış ancak ilgili kurumlar tarafından bu bölüme dair başarı sıralaması bilgisi henüz yayımlanmamıştır. Fotoğraf bölümü başarı sıralamaları bilgilerinin yayımlanması ile biz de yazımızda bu bilgilere yer vereceğiz. 

*Yukarıda yer alan veriler, Film Tasarım ve Yazarlık 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.