kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alım İlanı 2020

Gaziantep Şahinbey Belediyesi 2020 yılı personel alımı başvuru şartları nelerdir? Hangi alanlarda personel alımı yapılacak? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Gaziantep Şahinbey Belediyesi 2020 yılı personel alımı başvuru şartları neler? Hangi unvanlara alım yapılacak? Hangi alanlardan mezun olanlar başvuru yapabilecek? Alım sayısı kaç? Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? 

2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların memurluk için öngörülmüş olan genel başvuru şartlarını haiz olmaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların 2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımı için belirlenmiş olan alanlardan mezun durumda bulunmaları, askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması, 2018 yılında gerçekleştirilmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az yetmiş puana sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların 2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımı için belirlenmiş olan fizik şartlarını da sağlıyor olmaları gerekmektedir. Adayların alımın sınav dönemi itibariyle otuz yaşlarını doldurmamış olmaları da şarttır.

2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen şartları tutan adayların başvurularını istenen belgeler ile birlikte 14 Eylül 2020 tarihinden 18 Eylül 2020 tarihine kadar bizzat gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru belgelerini ve diğer detayları aşağıda yer vereceğimiz 2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımı ilanının tam metninde bulabilirsiniz.

2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişi İçin Gerçekleştirilecek?

2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin aşağıda yer verdiğimiz alanlarından mezun durumda olmaları gerekmektedir. Alanlara göre dağılımı farklılaşan alım Zabıta Memurluğu için gerçekleştirilecektir. Detayları tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Alanı Alım Sayısı
Veterinerlik Fakültesi
Gıda Mühendisliği
2 kişi
İktisat
Ekonomi
Ekonometri
İş İd. ve İkt.
Maliye
İşletme
Maliye – Muhasebe
Kamu Yön.
Siyaset Bilimi
Ulus. İlşk.
Çalışma Ekonomisi ve End. İlş.
38 Kişi

Adayların ayrıca B Sınıfı ehliyet sahibi olmaları da gerekmektedir. Bunun yanında adayların cinsiyetlerine göre değişen boy ve kilo şartlarını sağlıyor olmaları gerekmektedir.

İlana dair tüm detayları, özel başvuru koşullarını ve başvuru belgelerini bir arada görebileceğiniz İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2020 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Personel Alımı sürecini takip etmek ve sürece dair sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.