kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Vergi Denetim Kurulu'nda görevlendirilmek üzere 2020 yılı Vergi Müfettiş Yardımcılığı ilanı yayınlandı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 yılı Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu tarafından Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan bu ilana göre 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı nasıl olacak? 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Kimler 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilir? 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına Başvuruda Bulunabilir?

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların bazı başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu şartların başında elbette Devlet Memurluğu temel şartları gelmektedir. DMK’nın kırk sekizinci maddesi hükümleri ile sabit bu koşulların yanında adayların 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımının yapılacağı 2020 senesi başı itibariyle otuz beş yaşlarının tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları da şarttır.

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların bu sınava daha evvel en fazla iki defa katılmış olmaları gerekmektedir.

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin Hukuk fakültelerinden ya da İktisadi ve İdari Bilimler ile buna denk sayılan fakültelerin bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmaları şarttır. Mezun olmamış olan adayların 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmaları mümkün değildir. kamu haber

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve şartları taşıyan adaylar başvurularını 16 Kasım 2020 tarihinden, 27 Kasım 2020 tarihine değin gerçekleştirebilecekler. 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

vdk logo 1

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı Hangi KPSS Puan Türüyle Gerçekleştirilecek? Baraj Kaç Puan? Kaç Kişi Sınava Girebilecek?

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2019 yılında veya 2020 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’nin A Grubu oturumlarına katılmış olmaları ve aşağıda yer vereceğimiz puan türlerinden en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir.

VMY KPSS Puan Türleri
KPSS P48
KPSS P47
KPSS P18
KPSS P17
KPSS P23
KPSS P28
KPSS P27
KPSS P22

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımına yukarıda yer alan puan türlerinden birisi ile başvuran adayların, mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının beş katı kadar yüksek puanlı olanı 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımının ilk aşaması olan yazılı sınava katılma hakkı elde edebilecektir.

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam 175 adayın istihdamı için gerçekleştirileceğinden yazılı sınava katılabilecek olan aday sayısı 875 kişi olacaktır.

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaçla Kapatır?

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımının kaçla kapatacağına dair fikir yürütmek şu an için kolay değil. Ancak bu konuda fikir yürütmenizi kolaylaştıracak eski dönem alımların sayılarını ve taban puanlarını derlediğimiz çalışmamızı inceleyebilir, daha kolay çıkarımda bulunabilirsiniz. İlgili çalışmaya erişmek için aşağıda yer alan yönlendirmeden faydalanabilirsiniz;

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman?

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı  19 – 20 Aralık 2020 tarihinde, klasik usulde ve Ankara’da gerçekleştirilecektir. 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavına nasıl bir çalışma yapabileceğinize dair sınav yönergemize aşağıda yer alan yönlendirme yardımıyla erişebilirsiniz;

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını, başvuru evrakını, sınav konularını vb. incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla sınav üzerine istişare etmek ve bilgiler almak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.