kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hepsiexpress Çalışma Saatleri Nasıl? Hafta Sonu Çalışıyor Mu?

Hepsiexpress Çalışma Saatleri Nasıl? Hafta Sonu Çalışıyor Mu? Hepsiexpress nedir? Ne demek? Hepsiexpress çalışma saatleri nasıl? Hepsiexpress Hafta Sonu Açık Mı? Kapalı Mı? Hepsiexpress Bayramda ve Resmi Tatillerde Çalışıyor Mu? Hepsiexpress Telefon Numarası, İletişim Numarası

A+
A-

Hepsiexpress çalışma saatleri nasıl, hafta sonu çalışıyor mu, bayramda ve remi tatillerde çalışıyor mu, iletişim numarası nedir gibi merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik. Kamu Haber

Türkiye e-ticaretin, internetten alışveriş yapmanın en yaygın olduğu ülkelerden biridir. Milyonlarca kişi ihtiyaçlarını internet üzerinden temin etmektedir. Bu sayede bir yandan zamandan tasarruf edilirken bir yandan da daha ucuza alışveriş yapma fırsatı yakalanmış olur. Trendyol, GittiGidiyor, N11 ve Hepsiburada gibi internet siteleri milyonlarca vatandaşa hizmet vermektedir. Bu siteler arasından Hepsiburada sahip olduğu dağıtım ağı ile dikkat çekmektedir. Her gün milyonlarca sipariş alan e-ticaret sitesi kargo teslimatlarında sorun yaşamamak için yeni bir oluşuma gitti. Hepsiexpress isimli dağıtım ağını kurarak kargoları kısa sürede müşterilerine teslim etmeye başladı. Bu sayede kargolarını hızlı teslim alan vatandaşlar Hepsiburada’dan alışveriş yapmaya devam ediyor. Alışveriş yapan her tüketici ise Hepsiexpress kargo takip ve kargo sorgulama işlemleri yapmak istiyor. Bu nedenle Hepsiexprress’in sabah kaçta açıldığı ve akşam kaçta kapandığı merak edilmektedir. Hepsiexpress çalışma saatleri ile ilgili sorular soruluyor. İşte Hepsiburada’nın kargo firması Hepsiexpress’in çalışma saatleri…

Hepsiexpress Nedir? Ne Demek?

Hepsiexpress bir kargo firmasıdır. Hepsiburada tarafından kurulan firma e-ticaret ile dağıtım sektörünü buluşturmuştur. Firmanın adı kurucusu Hepsiburada’dan ve uluslararası kargo firmalarının kullandığı ‘ekspress’ kelimesinden gelmektedir. Firma 20 milyar TL’ye yakın bir iş hacminin dağıtımını yapmaktadır. Firma Ankara, İstanbul, Kocaeli, İzmir ve Bursa gibi başta büyükşehirler olmak üzere Türkiye’nin pek çok iline sipariş taşımaktadır. Ayrıca yürüttüğü genel operasyonlar dışında bu özel kargo firması randevulu teslimat da yapmaktadır. Bu sayede müşteriler kargolarını almak istedikleri tarihi ve saat aralığını belirleyebilmektedir.

Firmanın 15 dağıtım merkezi, 400’e yakın kargo teslim eden personeli, 200’e yakın ofis çalışanı bulunmaktadır. Firma e-ticaret siparişlerini hızlı bir şekilde müşterilerine ulaştırır. Vatandaştan vatandaşa teslimat yapmamaktadır. Bir başka deyişle diğer kargo firmaları gibi vatandaşlar bu firmanın şubelerine gidip kargo teslim edemez. Hepsiexpress müşteriye ulaşması gereken kargoyu en fazla 2 günde 2 kez teslimata çıkartmaktadır. Yani pazartesi günü kargo teslimi için kapınıza gelen kargocu size ulaşamazsa ertesi gün tekrar şansını dener. Daha sonra ise iade süreci başlar. Bu nedenle müşterilerin kargolarını almak için özen göstermeleri faydalarına olacaktır.

Hepsiexpress Çalışma Saatleri Nasıl? Hafta Sonu Çalışıyor Mu?

Türkiye’deki kargo firmaları pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi olmak üzere haftanın 6 gün çalışırken 1 gün de hizmet vermemektedir. Hepsiexpress ise haftanın 7 günü hizmet vererek rakiplerinden bir adım öne çıkmak istemektedir. Bu kargo firmasının bir şubesi olmadığı için kargoları müşterilere ulaşmak için 2 kez dağıtıma çıkarmasıdır. Cuma günü teslimata çıkan kargo teslim edilemezse cumartesi günü tekrar teslimata çıkar. Bu kapsamda firmanın çalışma saatleri şu şekildedir:

Hepsiexpress çalışma saatleri: 09.00-23.00

Pazar günlerinde ise firma sabah 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında kargo teslimatı yapmaktadır.

hepsiexpress nedir ne demek

Hepsiexpress Hafta Sonu Açık Mı? Kapalı Mı?

Firma pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günlerinde sabah 09.00 ile akşam 23.00 saatleri arasında kargo teslimatı yapabilmektedir. Cumartesi günü hizmet vermeye devam eder. Pazar günü de açık olan firma yalnızca daha erken saatte hizmetlerini sona erdirir. Firma pazar günü sabah 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında kargo teslim eder. Yani Hepsiexpress cumartesi ve pazar günleri açıktır.

Firmanın çalışma sistemini bir örnekle anlatalım. Bir müşterinin saat 14.00’dan önce verdiği sipariş aynı gün içerisinde müşteriye ulaştırılmak için kargoya verilmektedir. Bu sayede sipariş verildikten sonraki gün kargo teslimata hazır hale gelir.

Cumartesi: 09.00-23.00

Pazar: 09.00-18.00

Hepsiexpress Bayramda ve Resmi Tatillerde Çalışıyor Mu?

Türkiye’de e-ticaret alanında satış rekorları en çok tatillerde, resmi tatillerde, bayramlarda kırılmaktadır. Bu nedenle dini ve milli bayramlarda, resmi tatillerde Hepsiexpress’in çalışıp çalışmadığı, kargo teslimatı yapıp yapmadığı merak edilmektedir. Hepsiexpress haftanın 7 günü hizmet veren bir kuruluş olarak öne çıkmaktadır ve dini bayramlar ile resmi tatillerde de çalışmaya devam eder. Örneğin Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramında firma bayramın yalnızca birinci günü kapalıdır. Diğer günlerde kargo teslimatı yapmaya devam eder. 1 Ocak Yılbaşı tarihinde ise kargo teslimat yapmaz. Diğer resmi tatillerde de firma çalışmaya devam eder. Hepsiexpress 1 Mayıs İşçi Bayramı, 19 Mayıs Gençlik Bayramı, 23 Nisan Çocuk Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi Bayramında kargo teslimatı devam eder.

1 Ocak Yılbaşı: Kapalı

Kurban ve Ramazan Bayramları: 1. gün kapalı diğer günler açık

1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 15 Temmuz: Açık

Hepsiexpress Telefon Numarası, İletişim Numarası

Firmayla ilgili yaşadığınız sorunlar, kargo takibi ve kargo sorgulama işlemleri için firmanın telefon numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.

Hepsiexpress telefon numarası: 0850 558 0 333 ve 0850 252 40 04

Yorumlar

  1. Serdar çinar Avatar Serdar çinar dedi ki:

    harika yazı olmuş, emeğinize sağlık. Sade, duru ve müthiş.