kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020

İçişleri Bakanlığı tarafından 2020 yılı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre 2020 Dernekler Denetçi Yardımcılığı başvuru şartları neler? Alım kaç kişilik? Başvurular ne zaman? Detaylar haberimizde.

A+
A-

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı ilanı yayınlandı. 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı sınavına kaç kişi katılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Neler?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların devlet memurluğu genel koşullarını sağlamalarının yanında üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, İktisat ya da Siyasal Bilgiler Fakültelerinden ya da Hukuk fakültelerinden mezun durumda bulunmaları, 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımının gerçekleştirileceği 2020 senesinin birinci günü itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış durumda bulunmaları ve geçerliliği devam eden KPSS A Grubu puan türlerinden Bakanlığın talep ettiği düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 2 Kasım 2020 tarihinden 6 Kasım 2020 tarihine kadar e-devlet platformunda olacak 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı başvuru ekranında gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Olacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan ve mesleğe alınacak olan aday sayısının 4 katı kadar aday arasında yer alanlar 8 Aralık 2020 ile 11 Aralık 2020 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edecekler. kamu haber

iciyleri bina 1

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik? Sınava Kaç Kişi Katılacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı toplamda 30 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecek. Sözlü usulde yapılacak olan 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı sınavına toplam 120 aday katılacak. 120 aday KPSS P23 puan türüne göre yapılacak olan sıralama ile belirlenecek.

KPSS P23 puan türünün ne işe yaradığına ve KPSS P23 puan türünün nasıl hesaplandığına dair detaylı bilgilere aşağıda yer alan yönlendirme yardımıyla ulaşabilirsiniz;

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına Başvuruda Dil Şartı Var Mı?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda İçişleri Bakanlığı KPSS puanı şartını yeterli görmüş, yabancı dil koşulu öngörmemiştir.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Sınavına Katılacaklar Ne Zaman İlan Edilecek?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan ve şartları sağlayan adaylardan 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı sınavına girmeye hak kazanan 120 aday 11 Kasım 2020 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilecek?

Dernekler Denetçi Yardımcılığı Nedir? Dernekler Denetçi Yardımcıları Ne İş Yaparlar?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı ile girilecek olan meslekle ilgili tüm detaylara aşağıda yönlendirmesine yer verdiğimiz meslek tanıtım çalışmamızda erişebilirsiniz;

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, geçmiş alım süreçlerinde konuşulanları incelemek ve sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz! 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.