kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İş Makineleri Operatörlüğü 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

2 yıllık İş Makineleri Operatörlüğü taban puanları 2020 hangi şekilde belirlenmektedir, İş Makineleri Operatörlüğü 2020 taban puanları nedir, 2020 İş Makineleri Operatörlüğü puanları en yüksek ve en düşük kaç taban puanda kalmıştır, İş Makineleri Operatörlüğü 2020 başarı sıralamaları ne durumdadır, 2020 İş Makineleri Operatörlüğü sıralama sayıları belli oldu mu, İş Makineleri Operatörlüğü sıralaması en düşük kaçlardadır gibi soruların cevaplarına ve İş Makineleri Operatörlüğü taban puanları tablosuna yazımızın içinden erişebilirsiniz.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonunu geride kaldıktan sonra binlerce öğrenci üniversiteli oldu. Bazı öğrenciler ise bir sene daha hazırlanmaya karar verdi. Hedefleri olan öğrenciler istedikleri bölümlerin kaç puanla kapattığını araştırmaya başladı. Yerleştirme işlemlerinin de tamamlanmasının ardından gözler İş Makineleri Operatörlüğü taban puanlarına çevrildi. Üniversiteli olanlar ve bir kez daha sınava hazırlanmak isteyenler için kritik öneme sahip bu bölüme ait taban puanları ve başarı sıralamaları ise henüz açıklanmadı.

İş Makineleri Operatörlüğü bölümü 2 yıllık öğrenim süresi olan bir önlisans programıdır ve tüm 2 yıllık programlar gibi TYT puan türü ile tercih edilebilmektedir. Bunun dışında İş Makineleri Operatörlüğü sıralama değerleri henüz YÖK veya ÖSYM tarafından paylaşılmadı. Resmi bir açıklama veya duyuru geldiğinde www.tercihiniyap.net adresi üzerinden güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRLÜĞÜ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ   İş Makineleri Operatörlüğü Ücretsiz 1.155.785 228,72272
SAMSUN ÜNİVERSİTESİ   İş Makineleri Operatörlüğü Ücretsiz 1.289.513 219,33095
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ   İş Makineleri Operatörlüğü Ücretsiz 1.365.485 213,94019
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ   İş Makineleri Operatörlüğü Ücretsiz 1.483.481 205,91924
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ   İş Makineleri Operatörlüğü Ücretsiz

*Yukarıda yer alan veriler, rakamlar, İş Makineleri Operatörlüğü 2020 taban puanları vs. ölçme, seçme ve yerleştirme merkezi tarafından hazırlanmış olan kılavuzdan ve ÖSYM’ye ait resmi internet sitesinden derlenmiştir. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacağı için kurumun sitesini zaman zaman ziyaret ediniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.