kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılında alım süreci gerçekleştirilmek üzere müfettiş yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB tarafından 2020 yılında süreci yürütülmek üzere müfettiş yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman? 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı nasıl yapılacak? Sınavı ne zaman olacak? 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına dair merak ettikleriniz ve tüm detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların her şeyden evvel Türk vatandaşı olmaları, Türk Ceza Kanunu hükümleri uyarınca yüz kızartıcı suçlardan ve devlete karşı suçlardan hüküm giymemiş olmaları, vazifelerini ifa etmelerine mani düzeyde bir akıl rahatsızlığı sahibi olmamaları, başvuruda bulunmak isteyen erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları gerekmektedir.

Ayrıca 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin İİBF/SBF ve dengi fakültelerinden ya da Hukuk fakültelerinden mezun durumda bulunmaları ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan 2019 KPSS A Grubu veya 2020 KPSS A Grubu oturumlarının birinde KPSS P48 puan türünden en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir. 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak isteyen adaylar için yaş şartı ise alımın yapılacağı 2020 yılının birinci günü itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmaktır. 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuracak adayların herhangi bir kuruma çalışma taahhüdünün olmaması ve İBB Müfettiş Yardımcılığı sınavına en fazla ikinci kez giriyor olmaları gerekmektedir.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 9 Ekim 2020 tarihinden 25 Ekim 2020 tarihine kadar elektronik ortamda yayımlanacak olan başvuru formunu doldurmak suretiyle gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı için adayların temin etmesi gereken başvuru belgeleri elektronik ortamda Belediyeye ulaştırılacaktır.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı İçin Yabancı Dil Sınavı YDS Puanı Şartı Var Mı?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak adayların herhangi bir yabancı dilden YDS puanına sahip olmaları gibi bir şart öngörülmemiştir. Ancak sınav konuları arasında yabancı dil yer almaktadır.

ibb bakyrkoy 2

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam 6 adayın istihdamı için gerçekleştirilecek.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Olacak?

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan en yüksek puana sahip olanların mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının 20 katı kadarı Belediye tarafından düzenlenen yazılı sınava katılma hakkı elde edecekler. 2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımının ilk kısmı olan yazılı sınav çoktan seçmeli – test usulünde 2 Kasım 2020 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımına dair tüm detaylara ve sınav konularına bakmak adına İLANIN TAM METNİNE erişmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sınava hazırlanan diğer adaylarla iletişimde olmak adına FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.