kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri

İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri nasıl? İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) nedir? Ne demek? İSTOÇ açılımı nedir? İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) kaçta açılır? Kaçta kapanır? İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) hafta sonu, bayramda, resmi tatilde açık mı?

A+
A-

İstanbul dünyanın en ünlü, en eski, en büyük şehirlerinden biridir. 10 milyondan fazla insana ev sahipliği yapan şehir aynı zamanda Türkiye’nin ekonomisinin de kalbidir. Şehirde pek çok ticaret merkezi, iş hanı, iş merkezi bulunmaktadır. Bunlardan biri de İSTOÇ yani İstanbul Toptancılar Çarşısıdır. İstanbul Ticaret Merkezi olarak da bilinen İSTOÇ’a her gün binlerce kişi akın etmektedir. Milyonlarca kişi ticari veya kişisel kullanım amaçlarıyla bu merkezden alışveriş yapmaktadır. 10 milyondan fazla insanın yaşadığı İstanbul’da pek az kişi bu merkez hakkında bilgi sahibidir. Bu nedenle bu merkez hakkında pek çok soru sorulmaktadır. Peki İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) nedir? Ne demek? İSTOÇ açılımı nedir? İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) kaçta açılır? Kaçta kapanır? Çalışma saatleri nasıl? İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) hafta sonu, resmi tatilde ve dini bayramda açık mı? Adresi ve telefon numarası nedir?

İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) Nedir? Ne Demek?

İSTOÇ, İstanbul Toptancılar Çarşısı’nın kısaltmasıdır. Bu çarşı İstanbul Ticaret Merkezi olarak da bilinmektedir. İstanbul’un Bağcılar ilçesinde bulunan bir ticaret merkezi olan İSTOÇ önemli bir cazibe merkezidir. 1 milyon 100 bin metrekarenin üzerine kurulan İSTOÇ bünyesinde binlerce kişi istihdam edilmekte ve merkez her gün binlerce kişiyi ağırlamaktadır. Merkez İstanbul’un en eski semtlerinden Tahtakale, Sirkeci, Eminönü gibi ilçelerinde yaşanan ulaşım sorunu ve turist yoğunluğu nedeniyle Bağcılar’da açılmıştır. Merkezde 35 meslek grubunda binlerce personel faaliyet göstermektedir.

istanbul ticaret merkezi

İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) Çalışma Saatleri 2020

İstanbul’un en büyük ticaret merkezlerinden biri olan İSTOÇ bünyesinde plastik, beyaz, madeni eşya ile kırtasiye, ofis, büro ve mobilya malzemeleri gibi alanlarda faaliyetler yürüten yüzlerce işletme bulunur. Ayrıca 2. otomobil satışları, medikal ürünler, züccaciye av ve promosyon ürünleri gibi satışlar gerçekleştiren işletmeler de bulunur. Büyük gıda firmalarına da ev sahipliği yapan merkezde A’dan Z’ye binlerce ürün satılmaktadır. Bu nedenle her gün binlerce İstanbullu bu merkeze akın etmektedir. Bu nedenle İSTOÇ’un çalışma saatleri, kaçta açılıp kaçta kapandığı merak konusu olmaktadır. İSTOÇ pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma olmak üzere hafta içi ve cumartesi günü açıktır. Çalışma saatleri ise haftanın 6 günü aynıdır. kamu haber

İSTOÇ çalışma saatleri: 06.30-21.00

İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır?

İstanbul Toptancılar Çarşısı pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri olmak üzere hafta içi sabah saat 06.30’da açılır. Sabah erken saatlerinde açılmasının sebebi şehrin farklı noktalarından çok sayıda işletme sahibinin mal almaya bu merkeze gelmesidir. Akşam geç saatlere kadar faaliyetlerini sürdüren merkez saat 21.00 civarında faaliyetlerini durdurur ve kapanır. Ancak merkezdeki her işletmenin çalışma saatlerinin de farklılık gösterebileceğini unutmamak gerekir.

İSTOÇ hafta içi sabah 06.30’da açılır ve akşam 21.00 gibi kapanır.

İSTOÇ cumartesi açıkken pazar günü kapalıdır. Cumartesi 06.30’da açılır ve akşam 21.00’da kapanır.

İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) Hafta Sonu, Bayramda, Resmi Tatilde Açık Mı?

Öğrenciler, memurlar ve çalışanlar için hafta sonu, dini bayramlar, resmi tatiller dinlenmek için fırsat olsa bile özel sektör ve esnaflar için bu günlerde çalışmak normaldir. Bu nedenle İstanbul Toptancılar Çarşısının da bu günlerde çalışıldığı düşünülebilir. Binlerce kişi tatillerde de buraya mal almaya, alışveriş yapmaya gelmektedir. Bu nedenle İSTOÇ’un bu özel günlerde açık olup olmadığı merak edilir.

İSTOÇ Kurban Bayramının 1. günü, Ramazan Bayramının 1. günü ve 1 Ocak yılbaşı tatildir ve kapalıdır.

İSTOÇ 1 Mayıs İşçi Bayramı, 23 Nisan Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 15 Temmuz Demokrasi Bayramında açıktır ve faaliyetlerini sürdürür.

İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) Adresi ve Telefon Numarası

‘İSTOÇ nerededir?’ diye soranlara işte devasa ticaret merkezinin adresi ve telefon numarası;

Adres: Mahmutbey Mahallesi, 54. Yol Sokak Numara: 3 İSTOÇ Ticaret Merkezi Bağcılar/İSTANBUL 34217

Telefon: 212 659 45 00

Mail: yonetim @ istoc . com . tr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.