kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alım İlanı 2020

Kamu Denetçiliği Kurumu 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. Başvuru şartları neler? Kaç kişi alınacak? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

A+
A-

2020 yılı Kamu Denetçiliği Kurumu personel alım ilanı yayınlandı. 2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Hangi unvan için toplam kaç kişi alınacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve aşağıda belirteceğimiz koşulları sağlayan adaylar başvurularını 11 Kasım 2020 tarihini izleyen 15 günlük süre içerisinde gerçekleştirebilecekler.

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların memuriyet için öngörülmüş olan genel şartları taşıyor olmalarının yanında devlete karşı suçlardan ya da yüz kızartan suçlardan mahkum olmamış olmaları, başka herhangi bir kamu kurumunda aynı statüde çalışmıyor olmaları, askerlik görevleri yönünden ilişiksiz olmaları, bu görevi yapmak noktasında herhangi bir rahatsızlık ya da engellerinin bulunmaması gerekmektedir. kamu haber

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımına Başvuru İçin Adayların Taşımaları Gereken Özel Şartları Nelerdir?

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lise ve dengi okullardan mezun durumda bulunmaları, en az üç sene makam şoförlüğü ya da şoförlük yapmış olmaları, en az D sınıfı ehliyete 3 seneden daha uzun süredir sahip durumda olmaları, alıma başvuru yapılacak son gün itibariyle otuz beş yaşlarını doldurmamış olmaları, herhangi bir sebeple ehliyetlerine el konulmamış olması, alkol, uyuşturucu madde sebebiyle işlem yapılmamış olması, src2 belgesi sahibi olmaları, psikoteknik değerlendirmesi belgesi sahibi olmaları gerekmektedir.

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımına Hangi KPSS Puan Türüyle Başvuru Yapılacak?

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2018 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilmiş olan KPSS Ortaöğretim sınavında KPSS P94 puan türünden puanlarının bulunması gerekmektedir.

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımı Hangi Unvan İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların girebilecekleri kadro Şoförlük kadrosudur. Bu kapsamda Kamu Denetçiliği Kurumu 5 adet şoförün istihdamını sağlayacaktır.

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımının detaylarına erişmek, başvuru belgelerini inceleyebilmek ve tüm ayrıntılara hakim olmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Kamu Denetçiliği Kurumu Personel Alımı sürecini yakından izlemek ve başvuru yapacak diğer adaylarla etkileşim kurmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.