kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Muğla Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanı 2021 (171 Kişi)

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 yılı için yüklü sayıda personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında hangi kadrolara kaçar kişilik alım yapılacak? 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurular nasıl ve hangi tarihlerin arasında gerçekleştirilebilecek? 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımının tüm ayrıntılarına ve 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alım ilanının tam metnine haberimizde erişebilirsiniz.

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Şartarı Nelerdir?

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların kadrolar için Başkanlık tarafından talep edilen genel başvuru koşullarının yanında bazı genel başvuru şartlarını da eksiksiz bir biçimde taşıyor olmaları gerekmektedir. 

Bu bağlamda 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları lazımdır. Bunun yanında 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk vatandaşı olmaları ve erkek iseler askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları gerekmektedir.

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ceza mevzuatı hükümleri uyarınca kasıtlı suçlarından dolayı bir sene ve daha uzun bir mahkumiyetlerinin bulunmaması, yüz kızartıcı suçlardan hiçbir şekilde mahkum olmamış olmaları yine devlete karşı işlenen suçlardan da hiçbir biçimde mahkumiyet almamış olmaları gerekmektedir.

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında yerleşecekleri meslekte kendilerinden istenecek olan görevleri ifa etmelerine mani düzeyde bir bedensel engellerinin ya da akıl hastalıklarının bulunmaması da şartları arasındadır.

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen ve başvuru için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ilan edilen şartları eksiksiz biçimde taşıyan adayların başvurularını 24 Mayıs 2021 tarihinden 27 Mayıs 2021 tarihine kadar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bizzat yapmaları gerekmektedir. 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların posta ya da elektronik posta yoluyla yapacakları başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. 

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru esnasında kullandıkları KPSS puan türlerine göre sıralanacak ve en yüksek puana sahip olan beş kat aday 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında sözlü mülakatlara ve uygulama sınavlarına katılma hakkı kazanacak. Bu bağlamda 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında sınavlara katılma hakkı kazanan adaylar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın kendi internet sitesinde 4 Haziran 2021 tarihinde ilan edilecektir.

mgl

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı toplam 171 adayın kadrolara alınması için gerçekleştirilecektir. Bu 171 kişilik kadronun 2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında nasıl dağıtıldığını, başvuru için gerekli öğrenim şartlarını ve KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tabloda görebilirsiniz;

Alım Yapılacak Olan Kadro Unvanı Alım Yapılacak Sayı Öğrenim KPSS Puan Şartı
Zabıta Memuru Alımı 40 kişi Üniversitelerin İİBF, SBF ile dengi fakültelerinin bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak ya da Halkla İlişkiler bölümü mezunu olmak KPSS P3
İtfaiye Eri Alımı 25 kişi Üniversitelerin İtfaiyecilik ve Yang. Güv. ya da Sivil Savunma ve İtf. ön lisans programlarının bir tanesinden mezun durumda olmak KPSS P93
Zabıta Memuru Alımı 8 kişi Üniversitelerin Kamu Yönetimi bölümlerinden ya da Yerel Yönetim bölümlerinden mezun durumda olmak

ÖSYM tarafından yapılan YDS oturumlarında en az C düzeyi puan almış olmak

KPSS P3
İtfaiye Eri Alımı 25 kişi Üniversitelerin herhangi bir ön lisans bölümünden mezun durumda olmak KPSS P93
Zabıta Memuru Alımı 22 kişi Üniversitelerin

Mahalli İd. (Zabıta)
Mahalli İd.
Yerel Yön.
Adalet, Çevre Tem. ve Den.
Güvenlik – Güv. Bilim.
Güv ve Kor.
Özel Güv. ve Kor.
Kamu Güv. ve Asayiş. Sağl.
Halkla İlişkiler bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak

KPSS P93
İtfaiye Eri Alımı 51 kişi Lise programlarının herhangi birisinden mezun durumda olmak KPSS P94
TOPLAM 171 kişi

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanlarının 2020 KPSS oturumlarında alınmış olması ve Lise düzeyi için en az 50 puan, diğer düzeyler içinse en az 60 puan olması şarttır.

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında adaylardan istenen belgeleri, sınavların nasıl yapılacağına dair ayrıntıları, özel başvuru koşullarını bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini izlemek, diğer adaylarla bilgi alışverişi ve sorularınız için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.