kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

NevGross Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

NevGross Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? NevGross nedir? Ne demek? Kimin? NevGross çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? NevGross kasiyer, reyon görevlisi, kasap görevlisi, şarküteri görevlisi maaşı ne kadar? NevGross iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’nin en büyük gıda perakendecilerini anlattığımız yazı dizilerimize devam ediyoruz. Migros, A101, BİM, Şok Market gibi devleri anlattığımız yazılarımızın yanı sıra belirli bir şehir veya bölgede hizmet veren şirketler üzerinde de çalıştık. Bu noktada karşımıza Gross marketçilik çıktı. NevGross firması da bakımdan sektördeki önemli bir oyuncudur. Toptan marketçilik yapan NevGross Ankara merkezli bir firmadır. Her gün binlerce müşteri ağırlayan firma binlerce ürünü reyonlarında satışa sunmaktadır. Başkentlilerin iyi bildiği bu markayla ilgili çok soru sorulmaktadır. Çünkü istihdama katkı sağlayan firma her yıl onlarca personel alımı yapmaktadır. Şube sayısı çok olmamasına rağmen yüzlerce metrekarelik mağazaları ile sadık bir müşteri kitlesi oluşturan firma her yıl satış rekorları kırmaktadır. Yeni şube açması beklenen firma önemli bir iş kapısı haline gelmiştir. Bu nedenle yüzlerce kişi firma hakkında sorular sormaktadır. Biz de en çok sorulan bu soruları sizler için cevaplandırmaya çalıştık. Peki NevGross nedir? Ne demek? Kimin? Kim kurdu? NevGross çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? NevGross personel maaşları ne kadar? NevGross kasiyer, tezgahtar, reyon görevlisi, mağaza müdürü maaşı ne kadar? NevGross iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu nasıl yapılır?

<div></div>

Onur Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

NevGross Nedir? Ne Demek? Kimin?

Firmanın tarihine bakıldığında Hacı Ahmet Özaltın ismi karşımıza çıkar. 1920’li yıllarda eşekleri ile birlikte yürüttüğü ticari faaliyetlerini kısa sürede büyüten Özaltın kısa sürede Nevşehir-Ankara hattında önemli bir nakliye trafiği oluşturmuştur. Önce eşekler sonra develer daha sonra araçların kullanıldığı bu nakliye hattı ticari başarıların merkezi haline gelmiştir. Özaltın ülkenin dört bir yanından en meşhur ürünleri getirerek Ankara’da satmaya başlamıştır. Kısa sürede şehrin en büyüklerinden biri haline gelen Özaltın’ın mirasını ikinci nesil devam ettirmektedir. 1989 yılında GİMAT’ta faaliyetlerine başlayan ilk işletme 1 Haziran 2019 yılında NevGross firmasına dönüşmüştür. 2015 yılında Macunköy’de ikinci şubenin açılmasıyla firma sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır. Şu anda faaliyetlerin başında Hacı Ahmet ÖZALTIN’ın büyük oğlu Kemal Özaltın bulunmaktadır.

<div></div>

NevGross Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Ankara’daki binlerce kişi, Ankara’ya gelen yüzlerce kişi NevGross firmasına gitmiş ve alışveriş yapmıştır. Hem müşteriler hem de iş arayanlar firma hakkında pek çok soru sormaktadır. Firmanın çalışma şartları, çalışma saatleri ve yoğunluk gibi konular merak edilmektedir. Firmada personelleri için günlük 9 saat çalışma süresi belirlenmiştir. Bu sürenin içerisinde su, çay, yemek gibi ihtiyaç molaları da bulunmaktadır. Firma sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar hizmet vermektedir. Hizmetin kesintisiz ve kaliteli olması için personeller vardiya sistemiyle çalışır. Firmanın şubeleri sabah 08.00’de açılır ve 20.45’te kapanır. Bu nedenle personellerin bir kısmı sabah işletmenin açılış saatinde gelir ve işletme kapanmadan çıkar. Bazı personellerse öğle saatlerinde gelir ve işletme kapanırken çıkar. Ayrıca personeller haftada 6 gün çalışırken 1 gün izin kullanırlar. 1 yıllık çalışanlar ise 14+2 günlük yıllık izin hakkına kavuşurlar. Firma şubeleri yüzlerce metrekarelik bir alan üstüne kurulmuştur. Bu nedenle büyük mağazalarda görev dağılımı yapılmaktadır. Çalışanların kendi görev bölgeleri ve sorumlu oldukları alanlar vardır. Personeller bu kapsamda işlerini yürütürler. Ayrıca personeller haftalık izinlerini genellikle hafta içi kullanırlar. Bunun nedeni ise hafta sonu mağazalarda yaşanan yoğunluktur. Ayrıca resmi tatillerde çalışan personellere ek mesai ücreti ödenir.

<div></div>

NevGross Personel Maaşları 2023

Firmanın maaş politikasının merkezinde rakip firmalarında olduğu gibi asgari ücret bulunmaktadır. Firma bünyesinde farklı pozisyonlarda onlarca personel çalışmaktadır. Bu personeller deneyimlerine, eğitim durumlarına, başarılarına göre farklı ücretler alabilirler. Ancak şunu belirtmek gerekir ki firmada yeni işe başlayan deneyimsiz personeller asgari ücretten bir miktar daha yüksek maaş alırlar. NevGross kasiyer, reyon görevlisi maaşları 2023 en az 9 bin 250 TL civarındadır. Ancak manav görevlisi, kasap görevlisi, şarküteri görevlisi gibi personeller daha yüksek maaş alırlar. Sahip oldukları sorumluluk, görev yaptıkları alanın büyüklüğü nedeniyle bu personeller 9750 TL civarında maaş alırlar. Firmada yönetici, sorumlu pozisyonunda çalışan personeller ise 14 bin TL civarında ücret almaktadır.

<div></div>

NevGross İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Firmanın çalışma şartlarını ve maaş politikasını beğendiyseniz iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ancak nasıl iş başvurusu yapacağını bilmeyen kişiler olabilir. Bu nedenle en ince ayrıntısına kadar anlatalım. Firmanın resmi internet sitesinden insan kaynakları bölümüne girerek iş başvurusu formunu doldurabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitelerine giderek firmanın iş ilanlarını takip edebilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrınca firmanın şubelerine giderek personel ihtiyacı olup olmadığını sorabilirsiniz. Ayrıca iş başvurusunda bulunmak isteyip başvuru formunu doldurup teslim edebilirsiniz. Böylece personel alımı olduğunda başvurunuz dikkate alınacaktır. Ayrıca iş başvurusu için en etkili yöntemlerden biri de mağazalarda çalışan tanıdıklarınız aracılığıyla yapılandır. Çünkü size bir kefil olması işe alınmanız da önemli bir artı değer olacaktır. Başvurunuz beğenilirse mülakata çağrılacaksınız. Mülakatın olumlu geçmesi durumunda işe alınacaksınızç

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Kiler Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

NevGross sahibi nereli?

Kurucusunun Nevşehirli olmasından ve toplu satış yapmasından mütevellit, marka ismi “nevşehir” ve “gross sale” isim ve kavramlarından türetilmiş aile bütçesi dostu firma.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.