kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi 2017 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Perakende satış ve mağaza yönetimi bölümü 2017 2018 taban puanları kaçla kapanmıştır, perakende satış ve mağaza yönetimi bölümü başarı sıralamaları nasıldır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Perakende satış ve mağaza yönetimi bölümü 2017 2018 taban puanları kaçla kapanmıştır, perakende satış ve mağaza yönetimi bölümü başarı sıralamaları nasıldır, perakende satış ve mağaza yönetimi bölümü taban puan olarak en yüksek kaç puan ile kapatmıştır, perakende satış ve mağaza yönetimi bölümü en küçük puanı kaçtır, perakende satış ve mağaza yönetimi bölümünde kaç sene okunur, perakende satış ve mağaza yönetimi bölümünün puan türü ne olacaktır gibi soruların cevaplarına yazımızı okuyarak ulaşabilirsiniz.

Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye girmek için birkaç yol bulunmaktadır. Bunlardan en geneli ÖSYM tarafından düzenlenen üniversite giriş sınavlarına girmek ve merkezi yerleştirmelerde tercih yapmaktır. Bu tercihleri yaparken ilgili puan türünden yeterli puanı almak esastır. Adayın istenilen bölümü kazanıp kazanamayacağını belirlemesi için de aldığı puanın o bölüme yetip yetmediğini bilmesi gerekir. Bu yüzden adayların bu kıyasları yapabilmesi için biz sizlere taban puan listeleri hazırlamaya devam ediyoruz.

PERAKENDE SATIŞ VE MAĞAZA YÖNETİMİ 2017 2018 TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI

Perakende satış ve mağaza yönetimi bölümünde okumak isteyen bir aday ilgili TYT puan türünden yeterli puanı almalıdır. Bunun yanı sıra bu bölümü ortalama bir üniversitede okumak isteyen aday yine ilgili puan türünde ilk 990 bin içinde olmalıdır. Taban Puanları

Perakende satış ve mağaza yönetimi bölümü 2 yıllık bir bölümdür. Bölüme yerleşmede kullanılan en yüksek taban puan 213,07543 iken en düşük taban puan ise 178,56329 olarak belirlenmiştir. Bölümü okumak için ilgili puan türünde bu aralıkta bir puan almış olmak da yeterli olacaktır.

Perakende satış ve mağaza yönetimi bölümü 2017 2018 taban puanlarını içeren listemiz aşağıdadır.

Üniversite Adı Bölüm Adı En Düşük Puan
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi (Açıköğretim) 213,07543
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi 191,36738
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN) Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi 178,56329

*Veriler ÖSYM’nin sitesi ve kılavuzlarından yararlanarak hazırlanmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yaptığı açıklama esas alınacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.