kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü 2020 taban puanları kaçta kalmıştır? Üniversitelerin Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü en düşük kaç puanla kazanılmıştır? Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümünü en düşük puanla kazanan kişinin başarı sıralaması kaçtır? ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan YKS sonuçlarına göre bölümün taban puanları kaçtır? 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavına hazırlanan arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştıracak yazımızı okumalarını tavsiye ediyoruz. İşte detaylar…

Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği 2020 taban puanları ve başarı sıralamalarını bilerek çalışmak, bu bölümü kazanmak isteyen arkadaşlarımızın doğru planlama yapmalarını sağlayacak ilk adımdır.

2019 YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih süreci de tamamlanmış ve tercih sonuçlarına göre üniversitelerin lisans veya önlisans bölümlerini kazanan adayların kayıt işlemleri de sona ermiştir. Ek yerleştirme işlemlerinin devam ettiği bu günlerde, 2020 YKS hazırlık süreci başlamıştır. Bu zorlu çalışma sürecinin henüz çok başında olan adaylar için doğru planlama ile giriş yapmak oldukça önemlidir. Üniversite sınavlarında bu girişi sağlayan temel argüman: Kazanılmak istenilen bölümlere ait üniversite sınavında gerçekleşen taban puanları ve başarı sıralamalarını bilmektir. Biz de buna istinaden 2020 YKS sürecine hazırlanan arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak adına Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümü 2020 taban puanları yazısını kaleme aldık. Aşağıda yer alan tablolarda belirteceğimiz taban puanların 2019 yılına ait resmi veriler olduğunu ve 2020 üniversite tercih kılavuzunda bu verilerin kullanılacağını açıklayarak konuya devam edelim.

SERMAYE İŞLETMECİLİĞİ VE TURİZM REHBERLİĞİ 2020 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

ÖSYM ve YÖK tarafından açıklanan taban puanlara göz attığımızda başarı sıralamalarının henüz açıklanmadığı görülecektir. Tahmini verilerle sizleri yanıltmak istemediğimiz için Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği bölümüne ait üniversite başarı sıralamalarını resmi kanallardan açıklanana kadar beklediğimizi belirtmek isteriz. Resmi verilerin açıklanmasıyla birlikte biz de bu tablolar altında başarı sıralamalarına yer vereceğiz.

2020 Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği puanlarına göz atacak olursak, bu bölüme en küçük taban puan ile yerleşen kişinin 228,414 puanda olduğunu ve en büyük taban puan ile yerleşen kişinin de 216,180 puanda olduğunu söyleyebiliriz. Diğer üniversitelerin bu bölüme ait taban puanlarını tablomuz içerisinde görebilirsiniz. YKS hakkında da aklınıza takılan tüm soruları forum sayfalarımızı ziyaret edere bizlere yöneltebilirsiniz.

► Forum sayfamız için LİNKİ tıklayınız.

SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ VE TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ   Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği  Ücretsiz 734.971 228,41423
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ   Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği  Ücretsiz 766.422 224,589
İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ   Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği  Ücretsiz Dolmadı Dolmadı

*Yukarıda yer alan bilgiler, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.