kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Silah Taşıma Ruhsatı Nasıl Alınır?

Silah Taşıma Ruhsatı Nasıl Alınır?

A+
A-

Silah TaşımaRuhsatı Nasıl Alınır? 2023 Silah Taşıma Ruhsatını Nasıl Alabilirim? SilahTaşıma Ruhsatı Nasıl Çıkartılır? Silah Taşıma Ruhsatı Almak İçin Gerekenler2023 Silah Taşıma Ruhsatı Almak İçin Hangi Belgeler Gerekir? Silah TaşımaRuhsatı Almak İçin Gereken Şartlar Nelerdir? Silah Taşıma Ruhsatı İçin HangiŞartlar Gerekir? Silah Taşıma Ruhsatı nasıl alınır sorusunun cevabını sizleriçin araştırdık.

Türkiye’de pekçok kişi silah taşıma ruhsatı almak istiyor. Fakat bu ruhsatı alabilmek oldukçazor. Silah Taşıma Ruhsatı alabilmek için pek çok prosedürün ve işleminyapılması gerekiyor. Silah Taşıma Ruhsatı almak isteyen ve nasıl alacağınıöğrenmek isteyenler için bu sorunun cevabını inceledik.

Silah Taşıma ve Bulundurma Ruhsatı Harç Ücreti Ne Kadar Olmuştur?

Silah Taşıma Ruhsatı Nasıl Alınır?

Silah TaşımaRuhsatı almak isteyen kişi öncelikle başvuru dosyasını hazırlamak zorundadır.Bu dosyada pek çok belge bulunmalıdır. Öncelikle bir sağlık kuruluşuna giderekSilah Ruhsatı Taşıyabilir belgesi almanız gerekmektedir. Bu belge sağlıkkuruluşunun heyeti tarafından onaylanmalıdır. Sizin için Silah Taşıma Ruhsatıalabilmek için gerekli olan belgeleri listeledik. Gerekli olan belgelerden birtanesi de vukuatlı nüfus kayıt örneğidir. Vukuatlı Nüfus Kayıt 

Bu belgeyialmak isteyen çoğu kişi şirket cirosu ile silah taşıma başvurusu yapmaktadır.Bu kişilerin vergi dairesine giderek şirket beyannemesi almaları gerekmektedir.Gerekli işlemler yapıldıktan sonra en yakın kolluk güçlerinin bulunduğu merkezegiderek silah taşıma ruhsatı almak istediğine dair başvuruda bulunmalarıgerekmektedir. Bu başvuru esnasında parmak izi, balistik kayıtları gibiişlemler gerçekleştirilir. Bu işlemleri başarı ile tamamladıktan sonra dakaymakamlıklara başvuruda bulunarak resmi başvurunuzu yapmış olursunuz. kamu haber

 

1994 1 00476bcca718adddbf3a6e3fc5800648

Özel Güvenlik Nasıl Olunur? Silahlı veya Silahsız Sertifika Ücreti?

Silah Taşıma Ruhsatı İçin Gereken Belgeler Nelerdir?

Silah Taşıma Ruhsatı nasıl alabilirim? Bu soruya verilecek cevabın içinde kesinlikleihtiyacınız olan belgelerin listesi olmalıdır. Bu yüzden Silah Taşıma Ruhsatıalabilmek için gereken belgeleri sizin için listeledik.

Silah Taşıma veya bulundurma, silah satın alma veya silah devir alma talebinizin dilekçesini yazmanız gerekmektedir.

Silah TaşımaRuhsatı alabilmek için almanız gereken bir diğer belge de Vukuatlı Nüfus KayıtÖrneği belgesidir.

Silah TaşımaRuhsatı alabilmek için gerekli olan bir diğer belgede nüfus cüzdanınızfotokopisidir. Ayrıca bilmeniz gerekmektedir ki nüfus cüzdanınızın aslı başvuruesnasında gerekli olacaktır.

Silah TaşımaRuhsatı alabilmek için ihtiyacınız olan bir diğer belge de son 1 yıl içerisindeçektirdiğiniz 4 adet fotoğraftır.

Ayrıca yukarıdabahsettiğimiz gibi ihtiyacınız olan bir diğer belge de silah ruhsatı almakistediğinize dair istek formudur. Bu belgeyi İl Emniyet Müdürlüklerinden temizedebilirsiniz.

Arşivkayıtlarına ilişkin adli sicil belgesi de Silah Taşıma Ruhsatı alabilmek içingerekli olan belgelerdendir.

Yine yukarıdabahsettiğimiz gibi Silah Taşıma Ruhsatı alabilmek için ihtiyacınız olan birdiğer belge de silah ruhsatı almanızı engelleyecek bir sakınca bulunmadığınadair sağlık raporu belgesidir.

Son olarak daİkametgah belgesi Silah Taşıma Ruhsatı alabilmek için gerekli olanbelgelerdendir.

Taşıma ruhsatlı silah belde taşınır mı?

Bulundurma ruhsatlı silahlar ancak daimi ikamet değişikliği durumunda önceden yol belgesi almak suretiyle yeni adrese nakledilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.