kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sözleşmeli Antrenör Maaşı Ne Kadar 2023?

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli antrenör alımı için ilana çıktı. Antrenör kadrosu ile ilgili olarak merak edilen her şey yazımızda.

A+
A-

GSB Sözleşmeli Antrenör Maaşı Ne Kadar 2023?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından alımı yapılan kadrolardan biri olan sözleşmeli antrenör kadrosu ataması nispeten fazla olan bölümlerden biridir ve yeni başlayan sözleşmeli antrenör maaşı 2023 itibariyle iyi düzeydedir. Son dönemde alınan bir çok kadro gibi GSB alımı da sözleşmeli,adayların kadrolu alımları unutma zamanı geldi desek yeridir. Ancak alımın sözleşmeli olması sizi endişeye düşürmesin.

Bakanlık çalışanlarından aldığımız bilgilere göre antrenör maaşı 2023 ocak ayında 15.971TL’dir. Asgari geçim indirimi olan 130 TL, dil tazminatı, eş ve çocuk yardımı gibi ücretler yansıtılmadan hesaplanan miktar bu şekildedir.  Kadro karşılığı sözleşmeli olan yani idari hizmet sözleşmesi imzalanarak çalıştırılan antrenörler haftada 5 gün çalışmaktadır.

Antrenör Maaşları 2023 Ne Kadar?

Sözleşmeli Antrenör Özlük Hakları Nelerdir?

Memur özlük haklarına sahip olan Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli antrenörleri 657 sayılı kanun hükümlerine de tabidir. Disiplin, izin gibi haklarda herhangi bir fak olmayıp farklı olan yalnızca mali haklarıdır. Ele geçen net ücret hesabı yapılırken brüt sözleşme ücreti 12432 TL  ve ek tazminat olarak yansıtılan 1029 TL toplanır. Elde edilen 3.461 TL’den vergi ve sosyal güvenlik ödemeleri düşülünce ay sonunda ele geçen net ücret olan 12971 TL bulunmaktadır.Ancak tüm sözleşmeli memur kadrolarında yaşanan emeklilikte düşük maaş sorunu antrenör kadrosunda da yaşanmaktadır. Brüt sözleşme ücreti üzerinde sosyal güvenlik primi yattığı için ek tazminat miktarı emekliliğe yansımamaktadır.

Atçılık ve Antrenörlüğü Mezunları DGS İle Hangi Bölümlere Girebilir?

1 kademe antrenör ne yapar?

I.Kademe (Yardımcı Antrenör): Bu kademe için düzenlenen eğitim programını kapsar.

Yorumlar

  1. Adar Avatar Adar dedi ki:

    Yalaannnnn bu kadar maaş almıyoruz antrenör maaşı 2700

    1. Meeve Avatar Meeve dedi ki:

      2023 itibariyle kadrolu antrenör maaşı nedir?