kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tatbak Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Tatbak Çalışma Saatleri

Tatbak Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Tatbak Çalışma Saatleri nasıl? Tatbak Nedir? Ne Demek? Kimin? Tatbak Çalışma Saatleri değişti mi? Tatbak Hafta Sonu Açık Mı? Kapalı Mı? Tatbak Bayramda Açık Mı? Kapalı Mı? Çalışıyor Mu?

A+
A-

2001 yılında kurumsal olarak temellerini atmış olan Tatbak 2005 yılına dek Hakmar bünyesinde yer almıştır. Faaliyetlerini bu çatı altında sürdüren Tatbak daha sonra Pendik-Alt Kaynarca şubesini açmıştır. 2015 yılında gelindiğinde ise Anadolu Yakasında 73, Avrupa yakasında 10 şube sayısına ulaşmıştır. 2015’de günlük 7 bin yaş pasta ve 2502den fazla ürün çeşidiyle üretim yapmaya başlamıştır. Firma İslami hassasiyetlere de dikkat ederek helal sertifikası ile çalışmaktadır. AYrıca kuruyemiş ve meyve gibi hammaddeleri üretilerden alarak yerli üretimi desteklemektedir. Firma özellikle baklava aşıklarının ilk durağıdır. Her yıl tonlarca baklava satışı yapmaktadır. Özellikle bayramlarda insanlar Tatbak firmasına baklava ve tatlı almak için akın etmektedir.

Tatbak Nedir? Ne Demek? Kimin?

Tatbak Türkiye’nin en büyük tatlı üreticilerinden biridir. İsmi tat ve bak kelimelerinin birleşiminden oluşur. Müşterilere tadına bak çağrışımı ile mesaj yollamayı amaçlamıştır. Firma istihdama da büyük katkı sağlar. Tatbak imalathanesinde 700’ü aşkın, Fabrika Satış Mağazalarında 600’ü aşkın olmak üzere toplamda 1300’den fazla personel çalışmaktadır. Tatbak firmasının sahibi İsa Albayrak’tır.

Tatbak Çalışma Saatleri 2020

Yılın her döneminde müşteri çeken firmayla ilgili pek çok soru sorulur. Ancak insanlar en çok Tatbak çalışma saatleri, mesai saatlerini merak etmektedir. Mağazaların kaçta açılıp kaçta kapandığı, bayramda ve haftasonları açık olup olmadığı merak edilir. Yoğun talep gören mağazaların çalışma saatleri sabah 10.00 ile akşam 21.00 arasındadır.

Tatbak çalışma saatleri 2020: 10:00-21.00

Tatbak Hafta Sonu Açık Mı? Kapalı Mı?

Tatbak şubeleri pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma olmak üzere hafta içi 5 gün boyunca açıktır. Hafta sonu da cumartesi ve pazar günleri mağazalar çalışmaktadır. Hafta sonu ve hafta içi çalışma saatleri aynıdır.

Tatbak Bayramda Açık Mı? Kapalı Mı? Çalışıyor Mu?

Tatlı satışları en çok bayram dönemlerinde artmaktadır. Resmi ve dini bayramlarda insanlar tatlı almaktadır. Ramazan Bayramında, Şeker Bayramında, Kurban Bayramında, 1 Ocak’ta, 1 Mayıs’ta, 19 Mayıs’ta, 23 Nisan’da, 29 Ekim’de, 30 Ağustos’ta, 15 Temmuz’da resmi tatil günlerinde açıktır. Arefe günlerinde de mağazalar açıktır. İnsanlar bayramda tatlı alabilir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.