kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TÜVTÜRK İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

TÜVTÜRK İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi inceledik. TÜVTÜRK Nedir? Ne Demek? TÜVTÜRK İş İlanları ve Personel Alımı ne zaman? TÜVTÜRK İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? TÜVTÜRK iş başvuru formu

A+
A-

Türkiye’de trafikte milyonlarca araç bulunmaktadır. Arabasına aşık olan bir millet için otomotiv sektörüyle ilgili her şey çok önemlidir. Özellikle de araç muayenesi konusu ilgiyle takip edilmektedir. Türkiye’de periyodik araç muayenesi konusunda yetkili olan ve görev yapan tek kuruluş TÜVTÜRK’tür. Her sürücü bu kuruluştan hizmet almaktadır. Ancak TÜVTÜRK verdiği hizmetlerin yanı sıra istihdam kapısı olmasıyla da öne çıkar. Kuruluş bünyesinde yüzlerce personel çalışmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi TÜVTÜR iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkında sorular sormaktadır. İşte çok sorulan o soruların cevapları…

TÜVTÜRK Nedir? Ne Demek?

TÜVTÜRK, Alman TÜV Süd ve Doğuş Holding ile AKFEN ortak girişimi olarak kurulmuştur. Avrupa Birliği araç güvenliği yönetmeliğinin Türkiye’deki uygulamasını yürütmek için 2007’de faaliyetlerine başlamıştır. O günden bugüne araç muayene işlemlerindeki tek otoritedir. Yılda 5 ile 10 milyon arasında aracın muayenesini yapan kuruluşun bünyesinde yüzlerce uzman personel çalışır. Egzoz gazı emisyon ölçümleri gerçekleştiren TÜVTÜRK’ün 194 sabit, 2 motosiklet ve 73 gezici muayene istasyonu bulunur. 5 bine yakın personel çalışır.

TÜVTÜRK İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’de her yıl trafiğe katılan araç sayısı artmaktadır. Bu nedenle kurumun iş yükü de artar. Artan iş yükünün altından kalkabilmek için de personel alımı yapar. Bünyesinde hali hazırda 5 bine yakın personel istihdam eden kuruluş yeni personeller de istihdam eder.

TÜVTÜRK iş ilanları ile temizlik elemanı, şoför, aşcı, güvenlik görevlisi, gişe elemanı, müşteri kabul elemanı, muhasebeci, emisyon teknisyeni, amir, denetçi, servis elemanı gibi kadrolara yönelik yayınlanır. İlköğretim, lise, üniversite mezunu kadın-erkek, her yaştan personel başvuru yapabilir.

TÜVTÜRK İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Kuruluş her yıl düzenli olarak personel alımı yapmaktadır. Bu ilanlar kariyer sitelerinde, yerel ve ulusal medyada duyurulur. Burada çalışmak isteyen adaylar ik@tuvturk.com.tr mail adresine mail atarak özgeçmişlerini şirkete iletebilir. Ayrıca şirketin insan kaynakları birimine ulaşarak bilgi almanız mümkündür. Aşağıdaki link üzerinden iş başvuru formunu şirkete ulaştırabilirsiniz.

TÜVTÜRK iş başvuru formu:  https://www.tuvturk.com.tr/insan-kaynaklari.aspx

Yorumlar

  1. Cemil cahit bostanci Avatar Cemil cahit bostanci dedi ki:

    İş arıyorum