kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Uçak ve Uzay Mühendisliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​Uçak ve uzay mühendisliği 2020 taban puanları kaçlardadır, uçak ve uzay mühendisliği 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, uçak ve uzay mühendisliği puanları 2020 nasıl belirlenmektedir, uçak ve uzay mühendisliği sıralama sayıları 2020 belli mi gibi soruların cevabına ve uçak ve uzay mühendisliği taban puanları içeriğine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2019 YKS yerleştirmeleri yapıldıktan sonra ortaya çıkan uçak ve uzay mühendisliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 yılında ÖSYM’nin kılavuzunda fikir vermesi amacıyla bulunacaktır. Uçak ve uzay mühendisliği 2020 taban puanları bu şekilde ortaya çıkmaktadır.

Uçak ve uzay mühendisliği sıralama sayıları henüz yayımlanmadığından dolayı yazımızda şu an yer alamasa da uçak ve uzay mühendisliği başarı sıralamaları 2020 yayımlandığı anda tablolarımıza eklenecektir.

Uçak ve uzay mühendisliği taban puanları ve başarı sıralamaları 2020 verilerini içeren tablo aşağıdaki gibidir.

UÇAK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
SAMSUN ÜNİVERSİTESİ   Uçak ve Uzay Mühendisliği    Ücretsiz 52.199 416,66693
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ   Uçak ve Uzay Mühendisliği    Ücretsiz 58.476 408,1955
SAMSUN ÜNİVERSİTESİ   Uçak ve Uzay Mühendisliği    Ücretsiz Dolmadı Dolmadı

YKS hakkında aklınıza takılan tüm konuları forum sayfalarımıza gelerek tecrübeli yöneticilere ve üyelere sorabilirsiniz.

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

*Yukarıda yer alan veriler, uçak ve uzay mühendisliği 2020 taban puanları ve diğer bilgiler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuz içerisinden ve resmi web sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru geçerli olacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.