kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Üsküdar Belediyesi 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman? Haberimizde.

Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvurular hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? Başvurular ne şekilde yapılabilecek? 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımının detaylarını ve ilanın tam metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adaylar müracaatlarını başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda 26 Nisan 2021 tarihinden 30 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvurular mesai saatleri içerisinde elden, şahsen gerçekleştirilecektir.

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları, herhangi bir sebepten ya da şekilde kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları, ceza mevzuatı uyarınca kasıtlı sayılan suçlardan bir sene ve daha uzun süreli mahkumiyetlerinin olmaması, devlete karşı suçlardan veyahut da mevzuat uyarınca yüz kızartıcı suç olarak nitelendirilmiş suçlardan hiçbir biçimde mahkum edilmemiş olmaları gerekmektedir. 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların atanacakları kadronun gerektirdiği işleri yapmalarına mani olabilecek seviyede bir bedensel engelleri ya da akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir. 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuracak olan erkek adayların ise askerlik ile ilişiksiz olmaları şarttır.

Tüm bunlarla beraber Başkanlık tarafından kadroya özgü olarak belirlenen özel başvuru şartlarının da taşınması gereklidir. Adaylar bu şartları aşağıda yer vereceğimiz 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı tam ilan metninde inceleyebilirler. 

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımına Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarıyla başvuruda bulunacak olan adayların, yapılacak olan puan sıralamasına göre kadrolara alınacak olan aday sayısının beş katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer almaları durumunda Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak olan sözlü mülakatlara ve uygulama sınavlarına katılabileceklerdir. 

uskudar bel

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında Başkanlık toplam 45 kişiyi istihdam edecek. Adayların 2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımında başvurabilecekleri kadrolar, sahip olmaları gereken mezuniyet ve KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Alım Sayısı Mezuniyet Durumu KPSS Puan Türü
Zabıta Memurluğu 10 kişi Lise düzeyinde mezun olmak KPSS P94 > 70
Zabıta Memurluğu 7 kişi Ön Lisans düzeyinde mezun olmak KPSS P93 > 70
Zabıta Memurluğu 5 kişi Ön Lisans düzeyinde mezun olmak  KPSS P93 > 70
Zabıta Memurluğu 18 kişi Lisans düzeyinde mezun olmak KPSS P3 > 70
Zabıta Memurluğu 5 kişi Üniversitelerin End. Müh.
Ekonometri
Harita Müh.
Çalışma Eko. ve End. İlişk.
Maliye bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak
KPSS P3 > 70
TOPLAM  50 kişi

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adayların kendi başvuru düzeylerindeki adaylarla yarışacakları şekilde belirlenecek olan beş kat aday için 24 Mayıs 2021 tarihinde sözlü mülakatlar ve uygulamalı sınavlar gerçekleştirilecektir.

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımının tüm ayrıntılarını, başvuru özel şartlarını ve sınavın konularını detaylı bir biçimde incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, adaylara sorularınızı sormak ve bilgiler edinmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.