kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2021

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartlarını, başvuru şeklini ve diğer detayları haberimizde.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı içerisinde süreci yürütülmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvurusu hangi kadrolar için kabul edilecek? 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı toplam kaç kişilik olacak? 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımına dair ayrıntılara haberimizde erişebilirsiniz.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? 

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle otuz altı yaşlarını tamamlamamış olmaları, başvuru yapacakları kadrolar için belirlenmiş olan özel başvuru şartlarını taşıyor olmaları, analitik düşünme becerisine sahip olmaları ve çözüm odaklı kişiler olmaları, mevzuat hakimiyletlerinin bulunması gerekmektedir.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımına Başvurular Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvurularını Türkiye İş Kurumunun iş arayan sistemi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların başvuru yapabilecekleri dönem İşkurun sitesinden yayımlanacaktır.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Toplam Kaç Kişilik Olacak?

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı kapsamında toplam 12 personelin istihdamı gerçekleştirilecektir. Bu 12 personelin dağılımı 2 kişi Tekniker kadrosuna, 10 kişi ise Büro Personeli kadrosuna olacak şekilde dağıtılmıştır.,

istanbul 1

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvuru Yapabilecek?

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı kapsamında 2 kişilik teknikerlik kadrosuna meslek yüksek okullarının Bilgi Teknolojileri, Bilg. Programcılığı, Bilgi Yönetimi, Coğrafi Bilgi Sist., İnternet ve Ağ Tekn., Mobil Tekn., Bilgi Güc. Tekn. ile Bilgisayar Operatörlüğü alanlarının birisinden mezun durumda bulunan adaylar başvuruda bulunabilecek.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı kapsamında 10 kişilik büro personeli alımına üniversitelerin herhangi bir lisans bölümünden mezun durumda bulunan adaylar başvuruda bulunabilecekler.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımına Başvuru Hangi Puan Türü İle Yapılacak?

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların sahip olmaları gereken özel başvuru şartlarından bir tanesi de en az yüzde kırk oranında engelli olduklarına dair rapora sahip olmaları. Bu bağlamda adayların 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda kullanabilecekleri puan Engelli KPSS puanıdır. Bunun yanında adayların iyi düzeyde Microsoft Office programlarını kullanmaları da özel başvuru şartları arasında kendisine yer bulmuştur.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımının ayrıntılarına, tüm başvuru şartlarına ulaşmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımını takip etmek, diğer adaylarla alıma yönelik istişare etmek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.