kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2019 BDDK Murakıp ve Uzman Yardımcılığı Alımı Kaçla Kapattı?

2019 yılında gerçekleştirilen BDDK Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı alımı kaç puanla kapattı?

A+
A-

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK tarafından 2019 yılında gerçekleştirilen Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alımı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı alımları başvuru süreci nasıldı? 2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişi için gerçekleştirildi? 2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru KPSS taban puanları kaç oldu? 2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı sınavlarına kaç kişi katıldı? Detaylar haberimizde.

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı İlan ve Başvuru Süreci

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı için kurum tarafından 15 Kasım 2019 tarihinde ilan yayımlandı. Yayımlanan bu ilana istinaden devlet memurluğu genel şartlarını ve bankacılık mevzuatından kaynaklanan başvuru koşullarını eksiksiz biçimde taşıyan adaylar 2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına başvurularını 25 Kasım 2019 tarihinden 6 Aralık 2019 tarihine kadar gerçekleştirdiler. kamu haber

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına başvurular elektronik ortamda kabul edildi ve adayların 21 Aralık 2019 tarihi ile 22 Aralık 2019 tarihinde katılacakları yazılı sınav için taban puan bilgisi başvuru sürecinden sonra Kurumun internet sitesinden ilane edildi.

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilikti?

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı kapsamında Kurum toplam 125 kişiyi istihdam edeceğini duyurdu. Bu 125 kişinin 50 tanesi Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı olarak, 75 tanesi ise Bankacılık Uzman Yardımcısı olarak istihdam edilmek üzere belirlendi.

2018 yılındaki alımdan farklı olarak 2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımında BDDK Uzman Yardımcılığı kadrosuna yer verilmedi.

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alım İlanını incelemek için Tıklayınız!

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Sınavına Kaç Kişi Katılma Hakkı Elde Etti?

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı ilanı kapsamında alım yapılacak olan toplam kadronun 20 katı kadar aday 2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı sınavlarına katılma hakkı elde edecektir. Bu bağlamda Murakıp Yardımcılığı için 1000 aday, Bankacılık Uzman Yardımcılığı içinse her grup için ayrı ayrı belirlenmek üzere toplam 1500 aday 2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı yazılı sınavlarına katılma hakkı elde etti.

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Puanla Kapattı?

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımının 40 kişilik Bankacılık Alanı Bankacılık Uzman Yardımcılığı alımına başvuruda bulunan adaylardan ilk 800 içerisinde yer alanlar yazılı sınava katılma hakkı elde ettiler. 2019 BDDK Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına katılma hakkı elde eden son sıradaki adayın puanı 81,1 olarak gerçekleşti.

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı alımına başvuruda bulunan adaylardan en yüksek puana sahip 1000 aday yazılı sınava girme hakkına sahip olacaktı. Ancak 1000 adayın tamamlanmaması sebebiyle alım başvuru taban puanı olan 80 puan ile kapattı.

2019 BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı ve Bankacılık Uzman Yardımcılığı Alımına dair bilgiler edinmek ve sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.