kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2021 AÖF Kayıt Yenileme Tarihi Ne Zaman? AÖF Ders Seçimi

2021 AÖF Kayıt Yenileme Tarihi Ne Zaman? AÖF Ders Seçimi İşlemi Nasıl Olur? AÖF Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi Nasıl Yapılır?

A+
A-

2020-2021 eğitim öğretim dönemi de Koronavirüs salgını gölgesinde tamamlandı. Salgın nedeniyle eğitim modeli olarak uzaktan eğitim uygulandı. Tüm Türkiye’de sınavlar yine uzaktan, elektronik ortam üzerinden yapıldı. Ancak yapısı gereği interaktif eğitim kurumu olan Açıköğretim Fakültesi bu süreçten en az etkilendi. Eğitim ve sınavlar uzaktan yapıldı. Şimdiyse gözler bahar dönemine çevrildi. Peki AÖF bahar dönemi kayıt yenileme 2021 ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar döneminde kayıt yenileme tarihleri belli oldu. 2021 yılında Açıköğretim FAkültesi (AÖF) kayıt yenileme tarihlerinin açıklanmasıyla birlikte milyonlarca kişi de AÖF ile ilgili sorular sormaya başladı. En çok sorulan sorular “ders seçimi ne zaman?” “kayıt yenileme ne zaman?” soruları oldu. AÖF ile ilgili tüm detayları sizler içn araştırdık. Peki 2021 AÖF kayıt yenileme ve ders seçimi ne zaman?

2021 AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 ve 25 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak. Bu tarihler arasında adaylar AÖF sistemine girerek işlem yapabilecek. Kayıt yenileme işlemleri, kayıt ücretinin ödenmesiyle tamamlanabilecek. kamu haber

AÖF Kayıt Yenileme ve Ders Seçimi Nasıl Yapılır?

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihlerinden sonra ders seçiminin nasıl ve nereden yapılacağı da merak edilir. Kayıt yenileme yapabilmek için ders seçim işlemlerinin bitmesi ve kayıt ücretinin ödenmesi şarttır. Bu işlemler tamamlandıktan sonra kaydınız yenilenmiş olur. Ders seçim aşamasında ise 45 AKTS’ye kadar ders seçimi yapılabilir. Ders seçim işlemleri için tek adres AÖF’ün resmi internet sitesi “aof.anadolu.edu.tr” adresidir. Bu adrese giren adaylar Ders Seçimi sayfasından işlem yapabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.