kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2021 POMEM Sınav Giriş Yerleri, Sınav Belgeleri Açıklandı Mı?

2021 POMEM Sınav Giriş Yerleri, Sınav Belgeleri Açıklandı Mı? 27. Dönem POMEM Sınav Yerleri ve Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak? 27. Dönem POMEM Sınavı 2021 Ne Zaman?

A+
A-

Türkiye’de binlerce polis memuru bulunmaktadır. Bunlara ek olarak her yıl binlerce kişi polis olmak için sınavlara hazırlanmaktadır. Bu kişilerin aileleri de düşünüldüğünde polislikle ilgili her türlü bilgi milyonlarca kişiyi ilgilendirmektedir. Özellikle de devletin her yıl yaptığı polis alımları, POMEM alımları büyük ilgi çekmektedir. Şimdiyse gözler 27. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu 5540 erkek 960 kadın, önlisans mezunu 1360 erkek, 240 kadın aday olmak üzere 8000 polis alımına çevrilmiş durumda. Polis olmak isteyen binlerce kişinin başvurduğu alımlara ilişkin adaylar sınav tarhini merak ediyor. Buna ek olarak sınav yerleri ve sınav giriş belgelerinin açıklanıp açıklanmadığı da soruluyor. Peki 27. dönem POMEM sınav giriş yerleri, sınav giriş belgesi açıklandı mı? 27. Dönem POMEM sınavı ne zaman? Hangi tarihte?

 27. Dönem POMEM Sınav Yerleri ve Giriş Belgeleri

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından koordine edilen 27. Dönem POMEM alımı için süreç devam ediyor. Sınav tarihi için geri sayım başladı. Binlerce aday 8-24 Aralık 2020 tarihleri arasında başvurularını yaptı. Şimdi sıra sınav giriş yerlerinin ve giriş belgelerinin açıklanmasına geldi.

27. Dönem POMEM sınav yerleri henüz netleşmedi. Ayrıca sınav giriş belgeleri de henüz açıklanmadı. Ancak sınava sayılı günler kala sınav giriş belgeleri ve sınav giriş yerleri her an açıklanabilir. Sistemi takip etmek doğru olacaktır. kamu haber

27. Dönem POMEM Sınavı 2021 Ne Zaman?

Polis olmak isteyen binlerce kişi POMEM sınav tarihini merak ediyor. 27. Dönem POMEM Sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla ilk olarak 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak. Kademe kademe devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.