kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kuryenet Çalışma Saatleri Nasıl?

Kuryenet Çalışma Saatleri Nasıl? Kuryenet Hangi Saatler Arası Çalışıyor? Kuryenet Hafta Sonu Açık Mı, Kapalı Mı? Kuryenet Bayramda Açık Mı? Teslimat Yapıyor Mu?

A+
A-

İnternet alışveriş yapanların sayısı arttıkça kuryelere olan ihtiyaç da artmaktadır. En çok bilinen kurye firmalarından olan Kuryenet hakkında merak edilenlerden biri de çalışma saatleri. Peki kuryenet çalışma saatleri nasıl gelin birlikte bakalım…

Türkiye’de kargoculuk sektörü gün geçtikçe büyümektedir. İnternetten alışveriş yapanların sayısı arttıkça kuryelere yönelik ihtiyaç da artmaktadır. Bu kapsamda Türkiye’de devasa kargo şirketleri ortaya çıkmıştır. Bunlardan biri de Kuryenet firmasıdır. Türkiye’de 500’e yakın acente ve 3 binden fazla personeliyle faaliyet gösteren Kuryenet firması büyümesini sürdürmektedir. Dağıtım alanında faaliyet gösteren firma pek çok yeniliği de sektöre taşımıştır. Üstelik gönderi takibini barkod yolu ile yapan firma bunu gerçekleştiren öncü olmuştur. Türkiye’de binlerce kişi bu firma ile çalışmaktadır. Bu nedenle firma ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. En çok sorulan soru ise firmanın çalışma saatleridir. Peki Kuryenet çalışma saatleri nasıl?

Kariyer Kapısı KPSS A Grubu ve B Grubu Alımları Nasıl Yapılacak?

Kuryenet Çalışma Saatleri

Kuryenet firması tüm Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Şubeleri ve çalışanları 81 ile kargo teslimatı yapmaktadır. 450’nin üstünde acentesi ve 3 binden fazla personeli dağıtım hizmetleri yürütülmektedir. Postacılık faaliyetlerini artırarak sürdüren firma personel sayısını da artırmaktadır. Firma bir günde 1 milyondan fazla teslimat yapma kapasitesine ulaşmıştır. Ancak bu devasa büyüklüğe rağmen zaman zaman müşteriler firma ile ilgili teslimat sorunları yaşadıklarını belirtmektedir. Bu nedenle firmanın çalışma saatleri, kargoların teslimat yapıldığı saatler merak edilir. Firma personelleri, kurgucular her sabah saat 09.00’da çalışmaya başlamaktadır ve akşam 18.00’e kadar faaliyet göstermektedir. Bu saatler arasında kargo teslimatları yapılmaktadır. kamu haber

Kuryenet çalışma saatleri: 09.00-18.00

Kuryenet Hafta Sonu Açık Mı, Kapalı Mı?

Kuryenet firması şubeleri ve personelleri hafta içi faaliyet göstermektedir. Kargo teslimatları pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri yapılmaktadır. Hafta içinin yanı sıra cumartesi günü de firma çalışmaktadır. Ancak pazar günleri firma hizmet vermez ve tüm şubeleri kapalıdır. Pazar günü kargo teslimatları da yapılmamaktadır. Yani firma haftanın 6 günü çalışmaktadır.

Kuryenet’in çalıştığı günler: Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi

Kuryenet Bayramda Açık Mı? Teslimat Yapıyor Mu?

Türkiye’de Ramazan ve Kurban bayramları olmak üzere dini bayramlar ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günleri bulunmaktadır. Bu günlerde Kuryenet firması izin vermez. Arife günlerindeyse firma yarım gün çalışmaktadır. 

Kuryenet firması ülke genelinde milyonlarca kişiye teslimat yapmaktadır. Bu kadar büyük bir operasyon sürdürülürken bazı aksaklıklar, hatalar ve sorunlar da olabilmektedir. Bu nedenle müşteriler zaman zaman firmaya tepki göstermektedir. Özellikle de banka kartı, kredi kartı teslimatları gibi acil teslimatlar konusunda sorunlar yaşanabilmektedir. Vatandaşların bu durumda teslimat adresi olarak ev veya iş adresi yerine banka şubesini göstermesi ve kartını bankadan alması daha hızlı olabilir.

Banka Maaşa Bloke Koyabilir Mi? Bloke Nasıl Kaldırılır?

Kurye hafta sonu çalışıyor mu?

Hafta sonu cumartesi günleri 08.30’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Yorumlar

  1. onur Avatar onur dedi ki:

    size denizbanktan kart kargosu vermişler 1 ay uğraştıktan sonra teslim edilmiş ama teslim edilen kişinin bizimle alakası yok ismide soyismide uymuyan birine nasıl kart kargosu verebiliyorsunuz eğer bundan herhangi bi zarara uğrarsam sizi mahkemeye vereceğim elemanlarınızın akıl sağlığı yerindemi acaba?

  2. onur Avatar onur dedi ki:

    denizbank size bizim maaş kartımızı kargolatmış ama teslim edilen kişinin bizimle hiçbir alaksı yok ekran resminizi aldım teslim edilen kişinin bizimle alakası yokken ismi soyismi bile alakasız iken kartımızı bu kişiye neden teslim ettiniz ..zarara uğramam halinde mahkemede görüşeceğiz sizinle ayrıca manevi tazminat davasıda açacağım herhangi bir zararımda…

  3. mustafa Selçuk dabis Avatar mustafa Selçuk dabis dedi ki:

    Maalesef telefonunuza ulaşamıyorum cumartesi günü açigız diyorsunuz kargomu öğrenmek için muhabet kimseye ulaşamıyorum birde cargo geldiğimden haberim olmuyor teşekkür ederim

  4. emre Avatar emre dedi ki:

    Kuryenet organizasyonu sağlıyamamış bir firmadır.
    Kuryenet ile kargosu gelenlerin % 80 i şubeye giderek kargosunu alıyor ise bu firmaya kargo firması demek için bin şahit gerek.
    Kargolarını bu firma ile gönderen Bankalar bu işe ortak olmakta.