kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2021 BOTAŞ Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2021 BOTAŞ Personel Alım Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? BOTAŞ 268 Personel Alımı Hangi İller İçin Yapılıyor? BOTAŞ Personel Alımı Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

BOTAŞ personel alımı başvuru işlemleri sona erdi. Personel alımı için başvuru tarihleri 25-29 Ocak 2021 tarihleri olarak belirlenmişti ve süreç tamamlandı. Yoğun ilgi gören başvuruların ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edilmeye başlandı. Peki 2021 BOTAŞ personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? BOTAŞ 268 personel alımı için tüm merak edilenler…  kamu haber

BOTAŞ 268 Personel Alımı Hangi İller İçin Yapılıyor?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılan 268 kişilik BOTAŞ personel alımı büyük ilgi gördü. Bu kapsamda farklı mühendislik bölümlerinin yanı sıra diğer meslek gruplarından da personel alımı yapılacak. Toplamda 268 kişilik personel alımı için binlerce başvuru yapıldı. Peki adaylar hangi şehirlerde istihdam edilecek?

Alım yapılacak şehirler: Ankara, Aksaray, Adana, Şanlıurfa, Kayseri, İstanbul, Bursa, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Ağrı, Aydın, Kocaeli, Erzurum, Diyarbakır, Kars, Iğdır, Ardahan, Samsun, Çorum, Trabzon

BOTAŞ Personel Alımı Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

  • Süreç Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi iskur.gov.tr adresi üzerinden yürütülmektedir.
  • Adayların istenilen okullardan mezun olması gerekir.
  • İŞKUR nihai listesinde yer alan adaylar belge teslimi ve sözlü sınav tarihini takip etmelidir.
  • Süreç www.botas.gov.tr adresinden yapılacak duyurularla yürütülecektir.
  • Adaylara konuyla ilgili tebligat yapılmayacak.
  • İşe başlayan adayların deneme süresi 30 gün olarak belirlenmiştir.
  • İşe başlayanlar 3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamaz.
  • İlana başvuru yapan adaylar ilan tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamamış gerekir.

2021 BOTAŞ Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor?

BOTAŞ başvuru işlemleri 25-29 Ocak 2021 tarihleri arasında tamamlandı. Şimdi başvurular incelenecek. Başvuru şartlarını taşıyan, işlemleri doğru yapan adayların başvuruları kabul edilecek. İnceleme sürecinin ardından başvuru sonuçları açıklanacak. Ancak henüz BOTAŞ başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli olmadı. Konyuyla ilgili duyuru yapıldığında www.tercihiniyap.net ailesi olarak size duyuracağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.