kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020

Adalet Bakanlığı tarafından 2019 yılının bitmesine dakikalar kala yayınlanan ilanla 2020 yılında alım süreci yürütülmek üzere Stajyer Kontrolör alımı yapılacağını duyurdu. 2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Sınavı nasıl ve ne zaman yapılacak? 2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımına dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımı Başvuru Şartları Neler?

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların her şeyden evvel memur olmak için öngörülmüş genel koşulları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların alımın yapılacağı 2020 senesinin birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların 2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımına Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 6 Ocak 2020 tarihinden 20 Ocak 2020 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımına Hangi Alanlardan Başvuru Yapılacak? Hangi Puan Türü Kullanılacak? 

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin Hukuk Fakültesi ile İİBF/SBF, İktisat, İşletme veya Maliye alanlarının birisinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2018 yılında ya da 2019 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın A grubu oturumlarından KPSS P9 veya KPSS P48 puan türlerinden birisinde en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

Bir önceki Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü alımı taban puanlarını incelemek için aşağıda yer verdiğimiz yazımızı inceleyebilirsiniz;

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Sınavı Ne Zaman ve Nasıl?

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımı, tek aşamalı sınavla gerçekleştirilecektir. Alım kapsamında sınav sözlü mülakat olarak bir aşamada gerçekleştirilecektir. Sözlü mülakatlar 15 adayın alınacağı süreçte toplam 60 aday için 24 Şubat 2020 tarihinden 25 Şubat 2020 tarihine kadar Ankara’da yapılacaktır.

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü nasıl bir meslektir? Maaşı ne kadar? Turne süreleri uzun mu? Mesleğe dair tüm detayları MESLEK TANITIM yazımızda aşağıda yer alan yönlendirme ile ulaşarak inceleyebilirsiniz;

2020 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alımına dair diğer detaylara ve başvuru belgelerine dair detaylı bilgiyi almak için İLANIN TAM METNİNİ inceleyebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.