kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Elbeyli Belediye Başkanlığı Memur Alım İlanı 2021 (İptal Edildi)

Elbeyli Belediyesi tarafından 2021 yılı için memur alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Elbeyli Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan ilan ile 2021 yılında memur alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Bu ilana göre 2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımına kimler başvuru yapabilecek? 2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımı başvuruları hangi tarihlerin arasında gerçekleştirilebilecek? 2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımı hangi unvanlar için kaç kişilik? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımına başvuru yapmak isteyen başvuru için Belediye Başkanlığı tarafından talep edilen başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını 15 Şubat 2021 tarihinden 22 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar 2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımına başvuru yaparken ilanın tam metninde belirtilen başvuru belgelerini Başkanlığa ulaştırmaları gerekmektedir.

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımına başvuru yapacak olan adayların memurluk genel şartlarını haiz olmaları, kamu haklarından mahrum durumda bulunmamaları, devlete karşı suçlardan, yüz kızartan suçlardan hüküm giymemiş olmaları ve kasıtlı suçlardan 1 sene ve daha uzun süreli mahkumiyet almamış olmaları, 2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımı için başvuruda bulunacak erkek adayların ise askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları gerekmektedir.

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılabilecek? 

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru için 2020 yılında düzenlenen kamu personeli Seçme Sınavı KPSS oturumlarından mezuniyet durumlarına uygun olarak KPSS B Grubu puan türleri olan KPSS P94, KPSS P93 veya KPSS P3 puan türlerinde en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

elbeyli

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak? Hangi Alanlardan Mezun Adaylar 2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımına Başvuru Yapabilecek?

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuruda bulunabilecekleri kadrolar ve alım sayıları ile mezun olmaları gereken alanları aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Alım Yapılacak Alan Alım Sayısı
Mimar Mimarlık Fakültesi mezunu adaylar 1 kişi
Zabıta Memurluğu Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri, Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Dış Ticaret, Dış Ticaret ve Avrupa Birliği, İthalat-İhracat, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret Yönetimi, Gümrük İşletme, Gümrük İşleri alanlarında ön lisans düzeyinde mezun durumda bulunan adaylar 1 kişi
Zabıta Memurluğu Liselerin Pazarlama ve Perakende alanından, Muhasebe ve Finansman alanından ya da Muhasebe / Muhasebe ve Finansman dalından mezun durumda olan adaylar 1 kişi
TOPLAM 3 kişi

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımına başvuruda bulunan adaylardan diğer özel şartları da taşıyanlar KPSS puanlarına göre kendi alanlarındaki adaylarla birlikte sıralanacaklardır. 2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımı dahlinde istihdam edilecek olan aday sayısının beş katı kadar yüksek puanlı aday 26 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan sözlü ve uygulamalı sınava katılma hakkı kazanacaktır.

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımının özel başvuru koşullarını, sınav konularını ve diğer ayrıntılarını bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Alım ilanı 28 Ocak 2021 tarihli duyuru ile iptal edilmiştir.

image 128

2021 Elbeyli Belediyesi Memur Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla etkileşim kurmak adına FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.