kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi kadrolar için gerçekleştirilecek? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru şartları nelerden oluşuyor? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm detayları ile ilan metni için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurularını 14 Haziran 2021 tarihinden 30 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirebilirler. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular bu tarihler arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecektir. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle bazı şartları haiz olmaları gerekmektedir. Bu bağlamda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapmayı isteyenlerin Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından herhangi bir şekilde mahrum bırakılmamış olmaları, ceza kanunları uyarınca adayların devlete karşı işlenen suçların birisinden, yüz kızartıcı sayılan suçların birisinden hiçbir biçimde mahkum olmamış olmaları ve yine ceza kanunları uyarınca kasıtlı şekilde işledikleri bir suçtan ötürü bir sene ve daha uzun süreli mahkumiyetlerinin bulunmaması gerekmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım kapsamında atanacakları görevlerini yapmalarına mani olacak seviyede bir bedensel engelleri veyahut da akli rahatsızlıklarının bulunmaması lazımdır.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları da şartlar arasında yer almaktadır.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı alım kapsamında istihdam edilecek olan personel sayısının toplam beş katı kadar adayın Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarına göre belirlenmesi katılacakları sözlü ve uygulama sınavlarının gerçekleştirilmesi ile tamamlanacaktır.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında Başkanlık toplam 250 kişi istihdam edecek. Farklı öğrenim düzeylerine göre dağıtılan bu 250 kişi Zabıta Memuru olarak istihdam edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının unvanlara ve öğrenim düzeylerine göre dağılımını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

image 244

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında yukarıda yer alan dağılımdaki alanlardan mezun durumda olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından öğrenim düzeylerine uygun olan puan türlerini 2020 KPSS B Grubu oturumlarında elde etmiş olmaları şarttır.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında adaylar, alım sayısının toplam beş katı kadar aday arasında yer almaları durumunda Ankara’da düzenlenecek olan sözlü ve uygulamalı sınavlara katılabileceklerdir. Bu bağlamda toplam 1250 kişinin katılımı ile sınavlar yapılacaktır.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı için sözlü sınavlar ve uygulama sınavları 6 Temmuz 2021 tarihi ile 16 Temmuz 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir. Bu sınavlarda adayların başarılı sayılabilmeleri için en az 60 puan ortalaması tutturması şarttır. Bu puanın yarısı sözlü sınavdan diğer yarısı ise uygulama sınavından gelecektir.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm ayrıntılarını, diğer özel başvuru koşullarını, sınav konularını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınız için Telegram grubumuza bekleriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.